Noul Mercedes-Benz Vito

Constructorii germani de la Mercedes, au prezentat oficial noul Mercedes Vito, o versiune mult mai imbunatatita fata de precedentul model.

Autovehiculul apare în trei ipostaze:
– Vito furgon este singurul model din clasa sa disponibil în trei variante de lungime si cu trei sisteme de propulsie diferite, capacitate de încarcare de pana la 1369 kg

mercedes-benz-vito-furgon
– Vito Mixto dispune de o cabina ce combină avantajele unui furgon cu cele ale unui model pentru transport persoane.

mercedes-benz-vito-mixt
– Vito Tourer, pentru transportul de persoane, în trei variante: Tourer Base, Tourer Pro si Tourer Select.
mercedes-benz-vito-persoane Pentru prima data în aceasta categorie de autovehicule, Mercedes aduce variantele de tractiune fata, spate și integrala, iar ca si motorizare, conform site-ului transporter.ro, noul Vito intra in piata auto cu doua motoare diesel în patru cilindri, unul de 1.6 litri, dezvoltat în colaborare cu Renault si unul de 2.1 litri.
Varianta mai mica este disponibila în doua variante de putere: 109 CDI (88CP) si 111 CDI (114 CP), motorizari disponibile doar pentru variantele cu tractiune fata. Această configurație este ideala pentru transportul unde este nevoie de volum, avand si o sarcină cu 120 kg în plus, datorita trenului de rulare mai mic.
Cei de la Mercedes-Benz vor oferi pentru noul Vito o serie de echipamente de siguranta, care vor face din utilitara nemteasca un adevarat reper în gama.
Astfel, vor fi oferite în standard sistemul de avertizare pentru necuplarea centurii de siguranta atat pentru sofer dar şi pentru pasagerul din fata, sistemul Attention Assist precum si cel pentru monitorizarea presiunii în anvelope.
Noul sistem Crosswind Assist (care corectează traiectoria masinii în cazul vantului care bate din lateral sau al trecerii pe langa un camion mare sau Tir) va fi şi el oferit pentru modelul standard.
Conform aceluiasi site, în Germania, pretul de pornire este de 17.990 de euro, fara TVA (Mercedes-Benz neanuntand înca preturile oficiale pentru Romania).

Galerie Foto

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.