Transport persoane Olanda

Transport persoane Olanda, in situatia ca exista cineva care doreste o deplasare catre aceasta tara a rulotelor.

Deoarece ajung mai mereu sa fac curse externe catre tara lalelelor si a rulotelor, in situatia ca exista persoane doritoare sa ajunga acolo, ma pot contacta si putem sa ne deplasam impreuna.
Totodata, trebuie retinut faptul ca ajut cu informatii gratuit, despre achizitionare unui autoturism sau a unei rulote si chiar cu sfaturi despre deplasarea catre Romania, in situatia ca nu s-a mai parcurs un asemenea traseu.

Sa nu se mire nimeni (mai sunt si dintr-astia), dar in situatia ca se doreste ca parcursul catre Romania sa il facem impreuna, pot ajuta acele persoane care doresc sa achizitioneze si altceva in afara de un autoturism sau o rulota, prin indrumarea catre fel de fel de magazine sau depozite la mana a doua.
Nu pot scrie ca sunt a tot stiutor, dar de ce sa nu simta si acel cineva care ajunge prin alta tara, ca se poate bucura de achizitionarea unui lucru sau mai stiu eu ce!
Cunosc persoane (si sunt destui), care nu vor sa spuna nimanui o astfel de adresa sau loc, dar felul meu de a fi, ma impiedica sa fiu secretos si sa stiu ceva numai pentru mine, fara a face cunoscut.

Asa ca, in situatia ca sunt doritori de o plecare spre sau dinspre Olanda, ma pot contacta la telelefon 0724 170 704
Pentru oricare alte relatii, discutii si/sau programari, accesati pagina de Contact, in situatia ca nu exista posibilitatea efectuarea unui apel ( sunteti din afara tarii si nu se doreste sa faceti costuri suplimentare), sau la numerele de telefon afisate mai sus (bineinteles la ore rezonabile).
Multumesc!

transport-olanda

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.