Sari la conținut

Adauga articol despre rulote, este o noua optiune in blog prin care doresc sa o aduc la cunostinta celor care doresc sa se promoveze in acest blog dedicat rulote. Astfel, am realizat o comanda in meniu intitulata Publica Articol, care vine in ajutorul persoanelor care detin un site ce face referire la rulote, sau un domeniu de activitate apropiat si doresc promovare.

Dupa cum se observa in meniul blogului, este creata o categorie intitulata Advertoriale si in care deja exista cateva articole ce pot fi urmarite. Sper ca lista sa se mareasca cat mai mult, iar cei care citesc sa poata sa primeasca cat mai multe informatii.

Adauga articol despre rulote

Asa cum se mentioneaza si in pagina de publicare a unui articol, blogrulote ofera cateva beneficii celor interesati de promovare si de a deveni cat mai cunoscuti. Prin postarea de articole unice (advertoriale) si cat mai mult continut, se beneficiaza de promovare SEO off-page si de a obtine backlinkuri dofollow de buna calitate, direct catre site-ul detinut. Totodata, se aduce un plus la imbunatatirea traficului site-ului promovat si la cresterea valorii autoritatii domeniului, printr-o vizibilitate mai buna in online si in ridicarea pozitiei in motoarele de cautare. Pentru a descoperii autoritatea domeniului blogrulote.ro (sau oricare site), se poate accesa Domain Authority Checker

Rolul unui astfel de articol scris si postat in blog este foarte importat in mediul online pentru a se cunoaste o firma, o afacere, dar in acelasi timp, apare posibilitatea ca un advertorial, prin care se specifica informatii importante, sa poata promova serviciile oferite. In prezent, dupa cum stim cu totii, mediul online este mai accesat decat publicatiile tiparite sau ziarele, iar asta denota ca informatia ajunge mult mai rapid la publicul tinta.

Recomandari publicare articol

Un articol de calitate poate fi o alegere de marketing excelenta pentru tine si echipa ta, mai ales atunci cand este unic si nu apare pe alte site-uri. Aceasta este o regula uriasa!


Titlu

Foloseste un titlu ca sa atragi atentia (insa incearca si rezuma-te la doar 80 de caractere).
Acesta este un motiv extrem de important pentru care trebuie sa te asiguri ca articolul chiar atrage si pastreaza atentia.

Continut

Scrie despre beneficii (limita minima este de 300 de cuvinte), prin explicarea in amanunt a caracteristicilor produselor sau serviciilor oferite, care este destul de importanta, pentru ca un cititor (client) sa stie cu adevarat despre ce este vorba. Adauga neaparat 2 linkuri in articol, deoarece blogrulote le va afisa dofollow.

Imagine

Adauga o imagine care face referire la articol si care este bine sa nu fie postata prin multe locuri.

De retinut!
Orice articol trimis spre publicare va fi afisat in blog in cel mult 3 zile, timp in care voi verifica unicitatea lui. Iar daca se descopere ca articolul este copiat, sau chiar tradus din alte surse, nu va fi publicat.

Concluzie!
Asadar, daca esti in cautarea unui loc care accepta postari cu si despre rulote, sau ceva legat de aceasta nisa, esti pe calea cea buna. BlogRulote este unul dintre cele mai vechi bloguri din tara, daca nu chiar primul dedicat rulote. Accesare de catre cei peste 12 000 de utilizatori luna de luna, nu face decat sa confirme.

Acceseaza Adauga articol despre rulote si publica un articol!
Adauga articol despre rulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact