Sari la conținut

Alt model rulota LMC, este LMC Innovan, care apare cu design destul de indraznet si foarte aerodinamic, insa ce-l face unic fata de celelalte modele de rulote, este faptul ca apare dotat cu o suspensie pe aer ce-i permite sa mareasca garda la sol intre 8 cm si 35 cm.

Interesant este ca acesta suspensie poate fi comandata prin accesarea unei aplicatii ce poate fi instalata pe telefon. Avantajul acestei optiuni este faptul ca in momentul tractarii sa se regleze din mers distanta la sol a rulotei.
Ce mare avantaj este acest aspect?
Din punctul meu de vedere consider ca este doar un moft.

Chiar daca deplasarea se face cu viteza mare, lucrul mai rar intalnit la rulote pentru o garda joasa, sau pe un drum cu gropi dorindu-se o garda inalta, nu cred sa se merita aceasta optiune.
Dar este doar o parere!

Sa nu se creada ca acest alt model rulota LMCeste de generatie noua. Nici gand!
El a fost prezentat in 2006 la salonul de rulote si campere ce are loc anual la Dusseldorf.
Dintre caracteristicile care ies in evidenta la acest model, pot scrie despre geamurile pe rotund si acel iluminator din acoperis, care se pare ca produc o atmosfera diferita in interiorul unde exista un mobilier de inalte standarde si nu in ultimul rand, despre usa de acces ce se afla in parte din spate a rulotei.

In rest, o echipare ce se gaseste la mai toate rulotele, constand intr-un aragaz cu trei arzatoare si echipat si cu o hota, o chiuveta ce apare un un design deosebit, un frigider de 86 de litri si bineinteles o cabina de toaleta.


Alt model rulota LMC

Iata si cateva detalii tehnice ale acestui model ce ofera confortul pentru trei persoane:
Lungime totala pentru alt model rulota LMC este de 5,48 m, iar latimea de 2,29 m.
Greutate proprie intre 950 – 1100 kg (in functie de pachetul de echipare), iar greutatea totala (MMA) este de 1300 kg.

Oricum, personal mi se pare un model de rulota mai special si chiar deosebit, insa pretul de nou este destul de mare la 25.000 euro. Pe site-urile de vanzari rulote second hand, acest model incepe de la 15.000 euro!

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

rulota-LMC-Innovan rulota_interior rulota-bucatarie rulota-LMC-interior rulota-LMC-Innovan-trapa

rulota-lmc-innovan-spate

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact