Sari la conținut

Anunturi rulote si accesorii este un folder in blog destinat postarilor de anunturi si creat pentru cei care doresc sa posteze anunturi din aceasta nisa. Prin crearea acestui folder, nu se doreste nimic altceva decat sa vin in ajutorul celor care doresc sa-si promoveze produsele, in mod simplu si gratuit.

Upgrade
Actualizez acest articol pentru a mentiona ca am usurat munca celor care doresc sa posteze un anunt, prin a da un click pe Trimite Anunt

Poate pare ceva care sa nu fie pe gustul unora, din motiv ca oricare anunt care se doreste postat este trimis prin email (salut@blogrulote.ro) si nu adaugat direct, asa cum se procedeaza pe site-urile de anunturi.
Insa prin cele ce urmeaza, apar si motivele acestui aspect.


De ce aceasta modalitate de adauga anunt?

Sunt cateva criterii pe care ma bazez si anume, deoarece incerc ca fiecare anunt care se doreste adaugat, sa fie „cosmetizat” de catre mine, prin evidentierea cuvintelor cheie si pentru o cat mai buna optimizare corecta.
Prin optimizare ma refer la cateva aspecte pe care le-am invatat de-a lungul perioadei de cand tot citesc, invat si aplic ceea ce descopar in internet.
Toate acestea nu fac decat ca o postare sa fie cat mai bine indexata, iar potentialul utilizator de se bucure de cat mai multe vizualizari.

Anunturi rulote si accesorii

Pentru a fi cat mai simplu, in situatia ca poate pare ceva incomod trimiterea prin email a unui articolul, mai exista posibilitatea de preluare a unui anunt.
Cand ma refer la preluare de anunt(uri), se poate trimite prin email link-ul de unde se poate prelua. Ma refer la site-uri gen olx, lajumate, sau chiar dintr-un magazin online detinut de catre proprietar.
Adresa de email prin care se poate transmite un astfel de mesaj, este salut@blogrulote.ro

Trimite anunt

Trebuie sa mentionez despre cum este recomandat sa fie trimis un mesaj, in situatia ca nu se doreste preluarea dintr-un alt site dedicat anunturi.
Asadar, iata ce trebuie trimis prin email:
– Categoria in care sa apara postarea si care este existenta in site (aceasta ajuta posibilii cumparatori sa descopere mai usor anuntul);
– Titlu anunt (articol) cat mai semnificativ si care sa faca subiectul la ce se ofera. Textul sa nu depaseasca 65 de caractere;

– O descriere cat mai cuprinzatoare la articol (continutul trimis trebuie sa contina neaparat 300-350 numar de cuvinte cel putin);
– Cateva imagini despre produs/articol (pentru a exista posibilitatea unei selectari cu cele mai reprezentative). Nu cred ca mai trebuie sa scriu faptul ca un anunt cu mai multe imagini este mult mai atractiv si are mai multe vizualizari decat un anunt cu o singura imagine;
Procedez la redimensionare si optimizare a imaginilor pentru fiecare anunt (articol) in parte.

– Pretul dorit care sa fie afisat;
– Un numar de telefon ce va fi ulterior verificat;
Mentionez ca se accepta in articol si link web cu directionare catre un articol, o pagina web, sau catre un site detinut.

Trebuie retinut un aspect si anume faptul ca oricare anunt postat in Anunturi rulote si accesorii, este promovat, fara alte obligatii, prin multe grupuri dedicate din retele de socializare.
El va fi promovat manual pe paginile oficiale ale blog-ului din Facebook, Twitter si din Linkedin.
Singura mare rugaminte este ca atunci cand un anunt nu mai este actual, sa fie trimis un mesaj pe acest subiect.

P.S. deoarece am obisnuit pe multi dintre cititorii acestui blog si persoanele care ma cunosc direct ca imi ofer mereu serviciile gratuit, acesta este o alta modalitate prin care doresc sa ajut.
Daca fac bine sau nu, timpurile imi vor da un raspuns.
Anunturi rulote si accesorii

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *