Anunturi vanzari rulote si accesorii

Anunturi vanzari rulote si accesorii, este un blog in care se pot prezenta si descoperii totodata, anunturi cu vanzari de rulote, autorulote, piese si accesorii.

Deoarece ma preocupa mai tot timpul aceasta nisa “rulote”, am creat acest blog dedicat pentru anunturi,  pentru a pune astfel la dispozitie si a veni in sprijinul  tuturor celor care doresc sa achizitioneze/vanda o rulota, piese sau accesorii pentru rulotele personale.
Categoriile de anunturi mentionate in site, consider ca sunt suficiente, mai ales ca nu se doreste postarea de anunturi decat pe aceasta nisa.

Pentru ca un anunt sa fie cat mai de succes, recomandarea este catre un titlu care sa nu depaseasca 65 de caractere si o descriere cat mai detaliata si cu lux de amanunte a oricarui articol postat.
Acesta este sfatul recomandat!

Pe langa toate acestea, trebuie mentionat faptul ca se pune la dispozitie un serviciu total gratuit, prin care toate anunturile postate, vor fi promovate manual pe paginile oficiale ale forumului din Facebook si din colectia Google Plus.
Mult succes tuturor!

anunturi-rulote


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.