Sari la conținut

Cort inchis Walker dedicat rulota


Cort inchis Walker dedicat rulota, un model cort rulota absolut nou, in care exista tot ce este necesar pentru montare, inclusiv fusta inchidere pe rulota. Este un model de cort inchis, cu pereti laterali si frontali detasabili si care este util pentru campare in toate sezoanele.

Detalii cort

– Producator: Walker;
– Stare: nou;
– Lungime pe sina 820 cm;
– Latime in fata: 420 cm;
– Adancime: 250 cm;
– Schelet: aluminiu;
– Locatie: Craiova;

Este destinat pentru model rulota cu lungimea pe sina (din pamant in pamant) de 820 cm , iar scheletul este asigurat de tevi aluminiu de calitate, motiv pentru care se i-a in calcul greutatea destul de redusa. Are in componenta tot ce este necesar fixarii pe caroserie, incluzand sisteme fixare schelet (tarusi metal + plastic), sfori si alte accesorii.

Cort inchis Walker dedicat rulota

Imaginile postate sunt cat se poate de reale, cu mentiunea ca respectivele cutii au fost desfacute pentru a se poza ceea ce contin si pentru a se observa culorile cortului, gri +albastru.
Locatia produsului este orasul  Craiova si se ridica personal, nu se trimite cu firma curierat.

Se ofera cadou o husa originala pentru roata de rezerva si un set care contine 2 folii plastic impotriva umezelii si murdariei cu dimensiunile 4 m x 6 m (vezi ultima imagine)!


Cort inchis Walker dedicat rulota pret 400 euro!
Mai multe detalii la numarul de telefon 0724 170 704
Cort Inchis Walker Dedicat RulotaPereti Cort RulotaCulori Cort RulotaAccesorii Cort Rulota Husa Protectie Roata Rezerva Folie Protectie Cort