Sari la conținut

Rulota Adria cu 2 spatii odihna


Rulota Adria cu 2 spatii odihna, model rulota second hand fabricat 2000 si care poate sa ofere un confort pentru 4/5 persoane, datorita celor doua spatii de odihna existente. Oferta este facuta de catre firma cu prezentari vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii rulota Adria

– An fabricatie: 2000;
– Marca: Adria;
– Model: 500;
– Lungime 726 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1500 kg;
– Greutate proprie 1230 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Locatie: Wurzburg – Germania;
– Stare: second hand;
– Destinatie: camping / vacanta;

Rulota Adria cu 2 spatii odihna

Configuratia interioara consta intr-un spatiu dotat cu coltar cu masa, convertibil in spatiu de dormit si un alt spatiu cu un pat mare fix.
Bucataria pe semirotund din rulota se prezinta cu frigider cu compartiment congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare, cu geam insertie dedicat protectie.
Exista de asemeni si alte spatii vesela, sau pentru diverse utilizari, asa cum reies si din videoclip postat pe Youtube.

Rulota Adria cu 2 spatii odihna are in dotare un sistem de incalzire Alde, cu calorifere pe peretii interiori si un sistem de aer conditionat fixat in plafon. Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Cabina de toaleta, pozitionata langa patul fix, cu wc casetat si spatiu pentru dus, existand si o chiuveta apa in zona de intrare.

Este un model rulota second hand de nefumatori, extrem de curat si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
Trebuie cunoscut ca la preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu potentialul cumparator.
Detine anvelope noi, un certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie tehnica (TÜV) recente.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.


Rulota Adria Cu 2 Spatii Odihna Rulota Adria Germania Rulota Adria Second HandColtar Rulota Adria Interior Model Rulota AdriaDoua Spatii Mobila RulotaChiuveta Toaleta Chiuveta Exterioara Apa Pat Frantuzesc Si Toaleta