Sari la conținut

Rulota Chateau Calistra 450


Rulota Chateau Calistra 450, model rulota second hand import Olanda, cu o configuratie deosebita, prin doua spatii de odihna, oferind confort pentru o familie compusa din 4 persoane.

Detalii rulota:

– An fabricare: 2000;
– Marca: Chateau;
– Model: Calistra 450 Cruise;
– Lungime: 654 cm;
– Latime: 215 cm;
– Greutate totala: 1300 kg;
– Greutate proprie: 1075 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Chateau Calistra 450

Configuratia cu care se afiseaza acest model rulota este urmatoarea:
Langa usa, in partea din fata, exista o zona de odihna in care se observa 2 canapele si o masa, zona care se transforma in pat pentru 2 persoane. In stanga, la intrare, este bucataria cu chiuveta si aragaz din inox (model nou), frigiderul cu congelator, functional la 12 V,220 V si gaz, dupa care urmeaza un pat frantuzesc pentru 2 persoane.

Langa patul frantuzesc, se afla pozitionata cabina de baie cu cadita de dus, chiuveta si wc fix cu golire prin exterior. In zona de miljoc a rulotei se afla un dulap si incalzitorul Truma cu sistem de ventilatie rece cald Trumavent.


Dispune de boiler pentru apa calda, trapa panoramica (asigura un iluminat perfect in interior), pregatire pentru baterie, totul e functional la 12 V, cort foarte frumos, aproape nou. Jaluzele atermice si plase contra insectelor, plasa la usa intrare, separator intimitate al dormitorului de restul rulotei, suport de biciclete, scarita, cablu de curent, rezervor de apa tip troler, roata de rezerva, usa de acces sub pat din exterior, cupla stabilizatoare si multe altele.

Rulota Chateau pret 6 850 euro!
Mai alte detalii care se doresc aflate, la numarul de telefon 0744 541 177
Rulota Chateau Calistra 450

Pentru alte detalii si vizionarea de cat mai multe imagini, acceseaza Rulota Chateau Calistra 450