Rulota Dethleffs 450

Rulota Dethleffs 450, model rulota second hand cu doua spatii odihna, care ofera un confort pentru o familie compusa din patru persoane. O rulota usoara si care se prezinta in bune conditii.

Detalii rulota

– An fabricare: 1999;
– Marca: Dethleffs;
– Model: 450;
– Lungime 634 cm;
– Latime 220 cm;
– Greutate totala 1300 kg;
– Greutate proprie 960 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat transversal;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Dethleffs 450

Configurarea celor doua spatii de odihna constau intr-un coltar cu masa care se pot convervi in loc de odihna si un pat transversal. Detine un modul bucatarie echipat cu un frigider Electrolux, chiuveta apa, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn peste toata suprafata.

Cabina de toaleta, amplasata vizavi de zona bucatarie, detine o chiuveta apa rece/calda, toaleta fixa Thedford, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare. Toate geamurile din dotare sunt echipate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, modele atermice si cu site contra insectelor, iar sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma si un aparat aer conditionat montat in plafon.

Este echipata anvelope noi si detine un cort pe toata lungimea. Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/ora. Toate utilitatile sunt testate in momentul achizitionarii de catre cumparator.

Despre valabilitate articol rulota Dethleffs 450 si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Detalii despre rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Dethleffs 450 Model Rulota Dethleffs 450 Model Rulota Second Hand Dethleffs

Coltar Model Rulota Second Hand Dethleffs Interior Rulota Second Hand Dethleffs 2 Spatii Rulota Second Hand Dethleffs Pat Transversal Rulota Second Hand Modul Bucatarie Dethleffs Cabina Toaleta Rulota Second Hand