Sari la conținut

Rulota Dethleffs destinata animale companie


Rulota Dethleffs destinata animale companie, un model rulota second hand fabricat 2008 si care detine doua spatii de odihna pentru 4/5 persoane. Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii rulota

– An fabricare: 2008;
– Marca: Dethleffs;
– Model: EN3;
– Lungime: 730 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1800 kg;
– Greutate proprie: 1230 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: 2 paturi separate;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Dethleffs destinata animale companie

Particularitatea acestui model rulota consta in faptul ca s-au modificat spatiile de sub cele doua paturi individuale, prin inaltarea lor si crearea de mai mult spatiu.
Practic, este o modificare adusa pentru cei care indragesc animale de companie, in cazul de fata caini.
Astfel, s-au format 5 spatii pentru caini: un spatiu pentru un caine mare, 3 spatii pentru caini de talie medie si un alt spatiu pentru un caine mic.

Configuratia interioara consta intr-un coltar care bineinteles se converteste in spatiu de dormit, in cele doua paturi inviduale si un spatiu dedicat toaleta in zona din spate. Intre aceste zone, exista separatoare intimitate.
Exista un modul bucatarie modern cu capace din geam insertie la chiuveta apa calda/rece si aragaz cu 3 arzatoare, alaturi de un frigider cu congelator integrat. Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma cu circuit ventilare aer cald.

Cabina de toaleta, amplasata in zona din spate, este configurata cu o chiuveta in mijloc, o toaleta fixa si sistem dush, iar in cealalta latura, un dulap haine. Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare.

Rulota detine un televizor LED, sistem mover, o terasa in sac si pozitionata pe sina caroseriei, anvelope noi, cupla antibalans, suport biciclete, etc. La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste filmarea cu acest model rulota, accesand Rulota Dethleffs

Detalii despre acest model rulota Dethleffs destinata animale companie si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg. In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Dethleffs Destinata Animale Companie Rulota Dethleffs Animale CompanieRulota Dethleffs GermaniaRulota Dethleffs ColtarPaturi SeparateInterior RulotaPaturi Inaltate Locatie Animal CompaniaCusti Animale Compania Paturi Cu Custi AnimaleCabina ToaletaSistem Dus