Sari la conținut

Rulota Fendt 590 doua axe


Rulota Fendt 590 doua axe, model rulota second hand care ofera un confort pentru 4-5 persoane, printr-o configurare cu coltar mare pe semirotund si un pat frantuzesc.

Detalii rulota Fendt

– Marca: Fendt;
– Model: Saphir 590;
– An fabricatie: 2005;
– Lungime: 779 cm;
– Latime: 250 cm;
– Greutate totala: 2000 kg;
– Greutate proprie: 1380 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4 – 5;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Destinatie: camping / vacanta;
– Stare: second hand;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Fendt 590 doua axe

Configurarea interioara consta intr-un un spatiu de dormit dotat cu un pat frantuzesc si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar mare care se poate converti in alt loc de odihna.
Zona de bucataria, pozitionata in zona centrala, se prezinta cu un modul bucatarie de marime considerabila, in care sunt incluse un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare acoperite cu geam protectie si amplasarea unui cuptor in mijloc. Exista de asemenea, multe spatii destinate depozitarii de vesela si tot ce este necesar pentru o bucatarie.

Cabina de toaleta, pozitionata langa pat, este dotata cu toaleta fixa Thedford, instalatie pentru dus, dulapioare si raftulete si cu chiuveta apa rece/calda amplasata la intrare.
Toate geamurile de la rulota sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor. Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.

Optiunea de incalzire in rulota este asigurata de o soba Truma cu doua arzatoare, cu ventilatie, impreuna cu un aparat aer conditionat montat in plafon.
Dispune de sistem mover si se vinde cu jante aliaj usor echipate cu anvelope noi.
Este un model rulota lucrat solid, extrem de curat si bine intretinut.

Detalii despre rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571.
Urmareste si o filmare realizata pentru acest model rulota, printr-un click pe Rulota Fendt!
Click si pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg. In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari de rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.
Anunt Expirat Rulota Fendt 590 Doua Axe Model Rulota Fendt Model Rulota Second Hand Cu 2 AxeInterior Model Rulota Second Hand Cu 2 AxeDoua Spatii De OdihnaSistem Incalzire Si MobilaPat Frantuzesc Si Cabina ToaletaChiuveta Intrare Toaleta