Sari la conținut

Rulota Fendt Diamant 520


Rulota Fendt Diamant 520, model rulota second hand care ofera un confort pentru 4 persoane, printr-o configurare cu coltar pe semirotund si un pat frantuzesc. Rulota este oferita spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care detine mai multe modele de rulote second hand.

Detalii rulota

– An fabricare: 2008;
– Marca: Fendt;
– Model: Diament 520;
– Lungime 710 cm;
– Latime 250 cm;
– Greutate totala 1750 kg;
– Greutate proprie 1450 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Fendt Diamant 520

Un model rulota care se afiseaza cu un interior destul de generos si cu o configurare care aduce un mare plus rulotei. Exista un spatiu dotat cu un pat frantuzesc si un altul pentru relaxare, constand intr-un coltar si masa, care se pot converti in alt spatiu de dormit.

Detine un modul de bucatarie amplasat in zona centrala, avand in componenta un frigider cu congelator integrat, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare cu geamuri protectie, cuptor pe gaz si un blat cu suprafata utilizabila. Cabina de toaleta, amplasata langa pat, detine un wc fix Thedford cu golire prin exterior, instalatie de dus, tava de dus si spatii depozitare necesare, iar chiuveta pentru apa calda/rece este pozitionata la intrare.

Toate geamurile din dotare sunt echipate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, modele atermice si cu site contra insectelor, iar sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma cu doua arzatoare si un aparat aer conditionat montat in plafon. Mobila se prezinta in stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare.

Este echipata cu sistem mover automat, anvelope noi si detine un cort pe toata lungimea. Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/ora. Toate utilitatile sunt testate in momentul achizitionarii de catre cumparator.
Nu rata filmarea cu acest model rulota Fendt Diamant 520

Detalii despre acest model rulota Fendt Diamant 520 si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa ne viziteze parcul de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, locul in care exista mai mereu spre prezentare, peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Fendt Diamant 520 Model Rulota Fendt Diamant Rulota Second Hand Fendt Coltar Rulota Fendt Diamant 520 Modul Bucatarie Model Rulota Cu 2 Spatii Aspect Interior Rulota Rulota Fendt La Interior Mobila Rulota Fendt Interior Rulota Cu 2 Spatii Pat Frantuzesc Chiuveta Apa Rece Si Calda