Sari la conținut

Rulota Fendt model Platin 510


Rulota Fendt model Platin 510, un model rulota second hand care ofera un confort pentru 4-5 persoane, printr-o configurare interioara cu doua spatii si oferit spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care detine mai multe modele de rulote second hand.

Detalii rulota Fendt

– An fabricatie: 2007;
– Marca: Fendt;
– Model: Platin 510;
– Lungime 730 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1700 kg;
– Greutate proprie 1270 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4 – 5;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat individuale;
– Baie separata: da;
– Destinatie: camping / vacanta;
– Stare: second hand;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Fendt model Platin 510

Confortul oferit pentru odihna este realizat dintr-un coltar de mari dimensiuni si doua paturi individuale, fiind existent si un separator intimitate.
Exista un modul bucatarie echipat modern, se observa prezenta unei chiuvete cu robinet 2 cai si un aragaz cu 3 arzatoare, ambele cu geamuri protectie, un frigider cu congelator integrat si un cuptor microunde incastrat in mobila.

Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma cu ventilatie. Toate geamuri existente de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si site contra insectelor, integrate.
Cabina de toaleta, amplasata vizavi modul bucatarie, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare. Mobilierul este foarte bine intretinut si in care exista multe spatii de depozitare.
Detine un cort pe toata lungimea, sistem mover,  jante aliaj cu anvelope noi si cupla antibalans. Se prezinta cu certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.

Toate utilitatile existente sunt perfect functionale, mobilierul se prezinta foarte bine intretinut si ingrijit, cu multe spatii superioare necesare depozitare si trebuie avut in vedere si faptul ca toate aceste utilitati cu care este dotata rulota, sunt testate in momentul achizitionarii de potentialul cumparator.
Nu rata filmarea cu acest model rulota, Rulota Fendt Platin 510

Detalii despre acest model rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina de dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, deoarece in permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Fendt Model Platin 510 Rulota Fendt Platin 2007 Model Rulota Second Hand 2007 Coltar Model Rulota Second Hand 2007 2 Spatii Rulota Second Hand 2007 Interior Model Rulota Fendt Mobila Model Rulota Fendt Modul Bucatarie Fendt Platin Paturi Separate Rulota Fendt Interior Cabina Toaleta