Sari la conținut

Rulota Fendt Topas 510


Rulota Fendt Topas 510 anul 2004, un model rulota cu doua spatii de odihna pentru confortul unei familii compusa din 4 persoane.
Rulota se vinde de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care ofera spre vanzare mai multe modele de rulote second hand.

Detalii rulota Fendt

– Locatie: Wurzburg – Germania;
– Stare: second hand;
– Destinatie: camping / vacanta;
– An fabricatie: 2004;
– Marca: Fendt;
– Model: Topas 510;
– Lungime 698 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1500 kg;
– Greutate proprie 1200 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: 2 paturi separate;
– Baie separata: da;

Rulota Fendt Topas 510

Configuratia interioara consta in doua spatii de odihna, printr-un coltar mare care se poate converti in zona de dormit cu ajutorul mesei si in zona opusa prin doua paturi individuale.
Bucataria din dotare este echipata modern, cu un cuptor cu microunde original, frigider cu congelator integrat, chiuveta inox apa calda/rece si aragaz cu trei arzatoare.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamuri de la rulota sunt in stare perfecta, sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.

Cabina de toaleta destul de incapatoare detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece.
Mobilierul foarte bine intretinut se prezinta fara probleme de functionare si in care pot fi descoperite multe spatii de depozitare.

Rulota second hand se prezinta cu o terasa in sac montata pe sina, pe toata lungimea.
Dispune de cupla antibalans, anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota Fendt care se prezinta in conditii extrem de bune, foarte curata, fara probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.

Rulota Fendt pret 9 700 euro!
Detalii despre acest model rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.


Rulota Fendt Topas 510 Rulota Fendt Germania Rulota Fendt Second Hand Coltar Rulota Fendt Coltar Rulota Second Hand Spatiu De Dormit Paturi Separate Doua Spatii Interior Rulota Fendt Aspect Interior Toaleta