Sari la conținut

Rulota Hobby Excelent Easy


Rulota Hobby Excelent Easy, model rulota second hand import Olanda si cu o configuratie cu 2 zone de dormit, pentru confortul unei familii de 4 persoane.

Detalii rulota:

– An fabricare: 2001;
– Marca: Hobby;
– Model: Excelent 400;
– Lungime: 587 cm;
– Latime: 215 cm;
– Greutate totala: 1150 kg;
– Greutate proprie: 825 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: canapele;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Hobby Excelent Easy

In zona din fata se afla 2 canapele si o masa, care se pot transforma in pat pentru 2 persoane sau daca se doreste se poate monta o saltea si se transforma intr-un pat fix. In zona din stanga spate se afla alte doua canapele si o masuta, care se pot transforma de asemenea intr-un pat pentru 2 persoane.

Langa intrare, in partea dreapta spate, se afla cabina de toaleta echipata cu wc ecologic fix cu golire prin exterior, chiuveta, cadita de dus (se poate monta si dus).
In zona de mijloc, se afla un modul bucatarie cu chiuveta, aragaz din inox cu 3 ochiuri, frigider model nou functional pe 12 V, 220v si gaz, dulapuri de depozitare.

Dotari rulota Hobby: mover Reich Automat, baterie, suport pentru 2 biciclete, sistem de incalzire TRUMA, trapa panoramica ce asigura un iluminat natural in interior. Exista boiler apa calda, plase de tantari, perdele, jaluzele si draperii la toate geamurile.
Mai detine: plasa contra insectelor la usa, iluminat ambiental la banchetele din spate, sistem de iluminare 12 V, spatii de depozitare cu acces şi din exterior, cupla cu sistem stabilizator.

Are copertina aproape noua, rezervor de apa tip troler cu indicator de nivel la consola de la bucatarie, sistem de ventilatie TRUMAVENT. Portbagaj pentru barca cu scara de acces.
Usi de acces din exterior sub banchete, scarita, anvelope aproape noi, din 05.2021, mobilier deosebit. Tapiteria este perfecta, nu prezintă uzura sau pete. Rulota nu prezinta zgarieturi in interior sau pe exterior. Vopseaua nu este matuita sau arsa de soare, a fost tinuta sub acoperis, arata foarte bine.

Toata rulota este functionala si pe 12 V, se poate monta un panou fotovoltaic la acumulatorul existent pentru a se utiliza off camping, nefiind nevoie sa se cupleze la o retea 220 V.
Rulota arata ca noua, nu are mirosuri, e perfecta din toate punctele de vedere.
Rulota detine inspectia totala gaz, curent, infiltratii si parte de rulare (telescoape, frane, jocuri). Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale)!
Se vinde cu factura si se poate vinde si in rate prin TBI.


Mai alte detalii care se doresc aflate, la numarul de telefon 0744 541 177
Sau, pentru vizionare de mai multe imagini, click pe Rulota Hobby Classic 400
Anunt Expirat Rulota Hobby Excelent Easy Hobby Excelent Easy 400 Hobby Excelent Easy Import Olanda Sistem Mover Automat Rulota Hobby 2 Spatii Modul Bucatarie Model Rulota Second Hand Interior Model Rulota Second Hand Wc Fix Model Rulota Second Hand