Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Living Plus 525 A


Rulota Hymer Eriba Living Plus 525 A, model rulota second hand fabricat 2008 si care se prezinta cu o configurare cu 3 spatii de odihna pentru o familie de 6 persoane.

Detalii rulota

– An fabricare: 2008;
– Marca: Hymer;
– Model: Eriba Living Plus 525 A;
– Lungime 741 cm;
– Latime 250 cm;
– Greutate totala 1700 kg;
– Greutate proprie 1400 kg;
– Numar spatii: 3;
– Locuri de dormit: 6;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: un pat fix;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Hymer Eriba Living Plus 525 A

Cele 3 spatii de odihna constau in 2 paturi supraetajate in zona de intrare, un coltar amplasat in mijloc si un pat transversal.
Exista un modul de bucatarie modern, amplasat vizavi de coltar, in care se pot observa un frigider Dometic dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare, protejate cu geamuri insertie.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma dotata cu ventilare aer cald/rece.

Geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor, iar mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.

Cabina de toaleta, amplasata langa respectivele paturi supraetajate, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund.
Rulota dispune de sistem mover, televizor led, anvelope noi, cupla antibalans, cort pe toata lungimea caroseriei, multe spatii depozitare, etc.

Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat si utilat, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.


Rulota Hymer Eriba Living Plus 525 A Rulota Hymer Eriba Rulota Hymer Eriba Living Plus Spatii De Odihna Modul Bucatarie Paturi Supraetajate 3 Spatii Odihna Pat Transversal Cabina Toaleta Hymer