Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Nova 435


Rulota Hymer Eriba Nova 435, model rulota second hand fabricat in 2005 si care se afiseaza cu doua spatii de odihna pentru o familie de 4 persoane.
Un model rulota Hymer oferit spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Detalii rulota Eriba

– Locatie: Wurzburg – Germania;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– An fabricare: 2005;
– Marca: Hymer;
– Model: Eriba Nova 435;
– Lungime 635 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1350 kg;
– Greutate proprie 1140 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: un pat fix;
– Baie separata: da;

Rulota Hymer Eriba Nova 435

Rulota detine un spatiu de dormit dotat cu un pat mare dublu si cu un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar, care se poate converti intr-un alt loc de odihna.
Modulul de bucatarie se prezinta cu frigider Dometic dotat cu congelator integrat, un cuptor pe gaz, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare protejate cu geamuri insertie.
Sistemul de incalzire, amplasat in zona de intrare, este asigurat de o soba un model Truma.

Toate geamurile detinute sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Cabina de toaleta, amplasata langa pat, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si un sistem cu dush. La intrare exista o chiuveta, apa calda/rece, pe rotund.

Rulota dispune de anvelope noi, cupla antibalans, copertina in sac si pozitionata pe sina, multe spatii depozitare, etc.
Detine de asemenea certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat, detinuta de nefumatori si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
Trebuie cunoscut aspectul ca la preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste filmarea cu aceast model rulota pe Canal Youtube

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.


Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Rulota Hymer Eriba Nova 435 Hymer Eriba Nova 435 Eriba Nova Second Hand Model Rulota Second Hand Coltar Eriba Nova Interior Eriba Nova Bucatarie Rulota Pot Fix Si Toaleta