Rulota Knaus 500 cu 3 spatii

Rulota Knaus 500 cu 3 spatii, un model rulota second hand in care se poate observa o configurare destinata pentru un confort al unei familii compusa din 6 persoane.

Detalii rulota

– An fabricare: 2004;
– Marca: Knaus;
– Model: 500;
– Lungime: 732 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1700 kg;
– Greutate proprie: 1200 kg;
– Numar spatii: 3;
– Locuri de dormit: 6;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Knaus 500 cu 3 spatii

Configurarea rulotei prin cele trei spatii de odihna consta intr-un spatiu dotat cu doua paturi supraetajate in zona stanga de intrare, un altul pe zona de mijloc echipat cu un coltar pe mijloc, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit si un spatiu in care exista un pat frantuzesc.

Rulota detine un modul bucatarie pozitionat vizavi de coltar, in care se observa un frigider cu congelator incorporat, o chiuveta apa calda/rece si un aragaz cu 3 arzatoare, pozitionate pe un blat mare si protejate cu geamuri protectie. Bineinteles ca impreuna cu acestea exista multe spatii de depozitare necesare.
Alaturi de patul fix exista o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford rotativa, cu golire pe exterior, o instalatie de dus, iar la intrare este amplasata o chiuveta apa rece/calda.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma dotata cu ventilatie.

Toate geamurile existente din rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor. Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus 500 cu 3 spatii odihna este dotata cu un sistem mover, cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2005.
Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente.
Trebuie cunoscut faptul ca in momentul preluarii rulotei, toate utilitatile sunt testate cu cumparatorul.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina de anunturi a parcului de rulote Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Knaus 500 Cu 3 Spatii Rulota Knaus 500 Rulota Cu Paturi Supraetajate

Spatii De Odihna Interior Rulota Knaus Coltar Si Modul Bucatarie Coltar Pe Mijloc Pat Frantuzesc Si Cabina Toaleta