Sari la conținut

Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii


Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii, model rulota fabricat 2004 si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane.

Detalii rulota:

– An fabricare: 2004;
– Marca: Knaus;
– Model: Azur 500;
– Lungime: 715 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1500 kg;
– Greutate proprie: 1150 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: paturi individuale;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii

Cele doua spatii de odihna constau intr-un spatiu dotat cu doua paturi individuale si un altul echipat cu un coltar mare, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit. Exista disponibil un separator intimitate intre cele doua spatii de odihna.
Exista un modul de bucatarie in componenta caruia exista un cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.
Bineinteles ca alaturi de acestea exista multe spatii de depozitare necesare.

Cabina de toaleta, pozitionata central, detine o toaleta fixa rotativa Thedford generatie noua, o chiuveta pe colt si tavita dush si cateva spatii utile depozitare.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma dotat cu ventilatie.

Toate geamurile detinute de rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii este dotata cu un sistem mover, cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2004.
Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente.
Trebuie cunoscut faptul ca in momentul preluarii rulotei, toate utilitatile sunt testate cu cumparatorul.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.


Rulota Knaus Azur 500 Cu 2 Spatii Rulota Knaus Azur Model Rulota Second Hand Germania Model Coltar Doua Spatii Interior Knaus Azur Mobila Rulota Knaus Zona Bucatarie Paturi Individuale Interior Cabina Toaleta