Sari la conținut

Rulota Knaus SudWind 500


Rulota Knaus SudWind 500, model rulota second hand cu doua spatii de odihna si cu un confort oferit pentru o familie compusa din 4 persoane.
Este oferita de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in vanzare de rulote second hand.

Detalii rulota:

– An fabricare: 2001;
– Marca: Knaus;
– Model: SüdWind 500;
– Lungime: 712 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1500 kg;
– Greutate proprie: 1190 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat fix;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Knaus SudWind 500

Rulota Knaus afiseaza un coltar mare care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si un alt spatiu dotat cu un pat fix.
Bucataria se prezinta cu un frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si geamuri insertie protectie deasupra.
Sistemul de incalzire de incalzire consta intr-o soba Truma, dotata cu posibilitate de ventilare a aerului cald.

Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Dispune de o trapa aerisire model panoramic si o alta de 40 cm x 40 cm, spoturi electrice, multe compartimente depozitare, etc.

Exista o cabina de toaleta cu cabina pentru dus si toaleta fixa Thedford rotitoare si cu chiuveta apa calda/rece la intrare.
Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare si trebuie cunoscut faptul ca rulota a fost detinuta de nefumatori.

Detine un sistem mover, anvelope noi, cupla antibalans, model cort inchis, etc.
Toate dotarile si echipamentele existente sunt functionale si cu proba in momentul vanzarii.
Un model rulota pentru care exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, control nou gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Rulota Knaus pret 8 990 euro!
Detalii despre acest model rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.

Pentru acele persoane care doresc sa ne viziteze parcul de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, locul in care se pot descoperii in permanenta mai mereu, spre prezentare, peste 50 de diferite marci si modele rulote.


Rulota Knaus Sudwind 500 Rulota Knaus Knaus Sudwind 500 Coltar Knaus Sudwind Modul Bucatarie Si Coltar Doua Spatii Odihna Interior Rulota Second Hand Aspect Interior Rulota Aspect Interior Rulota Knaus Chiuveta Intrare Toaleta Pat Fix Si Toaleta