Sari la conținut

Rulota Sprite Super 450 UFE


Rulota Sprite Super 450 UFE, model rulota second hand import Olanda, (model aniversar 50 ani), cu o configuratie care consta doua spatii de odihna, oferind confort pentru 4 persoane.

Detalii rulota:

– An fabricare: 1999;
– Marca: Sprite;
– Model: Super 450 UFE;
– Lungime: 654 cm;
– Latime: 215 cm;
– Greutate totala: 1200 kg;
– Greutate proprie: 875 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Sprite Super 450 UFE

Un model superb si rar, cu o greutate proprie destul de mica. In partea din fata are un dormitor elegant cu pat frantuzesc pentru 2 persoane, langa pat exista cabina de toaleta cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior, cadita si dush. Chiuveta este amplasata la intrare toaleta.

In zona de mijloc se observa un modul bucatarie cu aragazul si chiuveta din inox, frigider cu congelator, functional la 12 V,220 V si gaz, este modelul cu dezghetare automata. In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane, iar in mijloc, in partea opusa bucatariei, este un dulap de haine si incalzitorul Truma care functioneaza pe gaz.


Ca si dotari: sistem mover cu telecomanda (sistem de manevrare a rulotei cu ajutorul unei telecomenzi), baterie pentru mover, perdele, draperii, plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile. Boiler apa calda, dush, rezervor de apa fix cu umplere din exterior, cort in stare excelenta, sistem ventilatie Trumavent rece-cald.

Trapa panoramica (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat), se poate monta baterie pentru a functiona la 12 V deoarece toata rulota functioneaza la 12 V, becuri led. Cupla de remorcare cu stabilizator, usa separatoare la dormitor, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat, suport de biciclete.

Rulota arata impecabil (arata ca noua) a fost tinuta sub acoperis, nu este uzata in interior, nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota , totul este foarte curat si binenteles functional.

Rulota Sprite pret 7 400 euro!
Mai alte detalii care se doresc aflate, la numarul de telefon 0744 541 177
Rulota Sprite Super 450 Ufe
Pentru alte detalii si vizionarea de cat mai multe imagini, acceseaza Rulota Sprite Super 450 UFE