Sari la conținut

Articol inchiriere rulota, in care doresc sa grupez doua subiecte si anume unul care m-a dezamagit total si un altul care mi-a adus satisfactie, legate de achizionare rulota pentru inchiriat.

Am sa incep cu cel care m-a facut sa-mi intaresc ideea, ca multe persoane pe care le intalnesti in viata, nu se gandesc decat la interesul personal si putin le intereseaza de cel de langa ei. Am sa descriu pe scurt, istorioara patita la ultimul drum in Olanda si anume faptul ca am plecat impreuna cu un coleg din forumul pe care l-am fondat, pentru a-l ajuta sa achizitioneze o rulota, doua, pe care sa le inchirieze.

Nu am sa-i dau numele, doar daca vor fi puse la indoiala cele postate de catre mine. Deci, pe aceasta tema am plecat de acasa, pentru achizitionarea de rulote la un pret nu prea mare. Din start trebuie sa mentionez ca aceasta deplasare am facut-o benevol, deci nu am cerut niciun folos material sau mai stiu eu ce.

Articol inchiriere rulota

Dupa vizitarea catorva parcuri de rulote, am ajuns la unul in care cel in cauza a convenit sa cumpere nu una, ci doua rulote, la o suma de peste 6 000 euro, mai exact 6 200 euro.
Pana aici, totul a fost ok.

In momentul achitarii sumei respective, colegul meu de pe forum a numarat banii avuti in buzunar, nu au fost suficienti, s-a deplasat la masina pentru a veni cu diferenta necesara, lasand suma numarata deja pe biroul dealerului, lucru despre care i-am spus mai tarziu ca nu se face asa. Adica sa lasi bani undeva si sa parasesti incaperea, nu este indicat. Eu, impreuna cu un alt amic, nu am parasit acel birou, deci nu avea cum sa sustraga cineva din banii existenti.


Ce pot scrie insa, este faptul ca dupa ce am plecat din parcul respectiv, colegul de pe forum a inceput sa afirma ca-i lipsesc 400 euro. Fiecare isi poate imagina discutiile avute intre noi, dar, ca sa se ajunga sa se insinueze ca eu am fost partas la „pierderea” sau „sustragerea” acelor bani, m-a deranjat enorm. Am inceput sa despicam firul in patru, tot, tot, sa aflam cum s-a putut intampla asa ceva, iar la intrebarea mea referitoare cu cati bani a plecat de acasa, colegul meu sa afirme ca nu stie.

Si atunci, l-am intrebat, cum poti sti ca a disparut o suma de bani, cand tu nu sti cu ce bani ai plecat de acasa? Practic, au fost si sunt banii lui, mai putin ma interesa suma cu care a venit in Olanda, dar ca sa se ajunga sa ma faca sa ma simt vinovat de neglijenta lui, asta chiar m-a deranjat.

Discutiile si sfaturile mele, nu stiu daca l-au facut sa-si schimbe parerea, dar ce a pus capac la totul a fost faptul ca la despartire, nici macar un simplu „multumesc” nu am primit din partea lui, pentru faptul ca l-am dus in Olanda si l-am ajutat sa achizitioneze rulotele pe care si le-a dorit. Nu doream si nu doresc foloase materiale, ajut asa cum pot pe fiecare, dar consider ca un simplu cuvant de multumire, poate sa acopere multe.

Culmea este ca acest „coleg” al meu, mai dorea sa-i dau o inca adresa de la un magazin. Oare mai merita asa ceva? Inseamna ca ma considera intradevar un mare tampit (sa nu scriu prost), dupa ce imi adusese direct sau indirect acele jigniri. Poate pentru el si poate pentru multi altii, cand jignesti pe cineva, este un lucru firesc. Pentru mine insa, asa ceva, nu intra in discutie.

Si acum ca sa inchei intr-un „ton” mai vesel, pot scrie ca prietenii mei din Olanda, familia Lia si Jess Versteeg, mi-au facut viata frumoasa pe perioada de sedere de 4 zile avuta la ei in casa si bineinteles sa rezolv problemele pentru care am plecat, pe langa ajutorul dat „prietenului” meu . Acesti oameni simpli si modesti, dar cu un suflet ce nu poate fi masurat, sunt plini de viata, stiu sa traiasca si stiu sa respecte.

Acesta din urma, fiind un lucru extrem de important si pentru mine.
Adaug cateva imagini facute prin Olanda (chiar si cu o rulota de mici dimensiuni) si bineinteles, cu minunatii mei prieteni. Cam acesta a fost despre Articol inchiriere rulota, cu concluziile trase de fiecare.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote. Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote, prin filmari cu rulote second hand si noi din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Articol inchiriere rulotaArticol inchiriere rulotafam.olandafamilie-olandajeesliadogbodhiArticol inchiriere rulotaprin-olandaArticol inchiriere rulota

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *