Sari la conținut

Autorulota din fibra carbon, o caravana realizata de firma americana Global Caravan Technologies (GCT), autoare a mai multor modele de rulote si campere. Acest model a fost prezentat in luna martie a anului 2014, in colaborare cu firma Dallara, care produce si fabrica masini de curse, fiind primul prototip de caravana fabricata din fibra de carbon care a fost realizat vreodata.

RV din fibra carbon
Denumita GCT CR-1, aceasta caravana are o lungime impresionanta, masurand aproape 11 metri si o greutate de 2700 kilograme, la jumate din greutatea rulotelor conventionale, actuale, de aceasi marime.
Conform celor declarate de reprezentantul companiei GCT, productia de seria a acestui model va incepe in primavara anunului 2015.

Autorulota din fibra carbon

Dar iata cateva detalii ale acestei rulote.
Caravana se prezinta cu o capacitate de dormit de 6 pana la 8 persoane, un interior din piele si mobilier rezidential, ce este facut sa satisfaca capriciile oricarei persoane.
living
Dormitorul matrimonial prezinta o optiune preferentiala si anume un plafon de sticla prin care se poate admira cerul, fara a fi nevoie de iesire din habitac.

RV din fibra carbon
Bucatarie este conceputa prin realizarea de cat mai mare spatiu de desfasurare.

Rulota-Carbon-bucataria
Baia, in componenta careia este si o cabina de dush, iti da senzatia ca esti intr-un apartament de lux.


baie
Alte caracteristici ar fi: hi-tech ce include  iOS Smart Control / platforma Android / PC software, sistem solar echivalent a 700W, TV prin satelit, Wi-Fi router si bineinteles un generator integrat.

Pretul estimat de pornire al modelelor de serie ar fi de 160.000 dolari, iar modelul de lux, personalizat, poate ajunge pana la 800.000 de dolari.
O nimica toata pentru RV din fibra carbon!!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *