Autorulota Mercedes-Benz Marco Polo

Modelul Mercedes-Benz V-Class din gama van, va  fi lansat in Australia in anul 2015, dupa ce a fost prezentat in luna iulie a acestui an, la salonul de rulote si autorulote de la Dusseldorf, salon ce gazduieste in fiecare an sute de expozanti.

Conceput si dezvoltat pentru noi standarde, cu ajutorul celor de la Westfalia, cu un aspect de lux si cu un interior imbunatatit in mod semnificativ, aceasta versiune Marco Polo a devenit o autorulota din clasa premium.
Cu un interior captusit fonic si cu mai multe mese pliante si scaune confortabile, cu design ergonomic si pivotante, acest model ofera un adevarat confort.
Astfel s-au obtinut si utilitatile necesare oricarui autorulote,din care nu poate lipsi o chiuveta, un aragaz cu doua arzatoare, un frigider cu o capacitate de 40 de litri care poate raci alimentele pana la o temperatura de -20 de grade Celsius., un rezervor de apa curata cu o capacitate de 38 de litri si un rezervor de apa uzata de 40 de litri si bineinteles multe spatii de depozitare.
Banca dIn spate, poate fi repozitionata si transformata intr-un pat de dormit cat de cat spatios,  cu simpla apasare a unui buton.
Si pentru ca intreg ambientul sa fie cat mai linistitor, exista perdele pentru toata suprafata vitrata, inclusiv pentru parbriz.
Avand in vedere ca Mercedes-Benz Marco Polo va fi disponibil cu o selectie de trei motoare diesel: 200 CDI (136 CP si 330 Nm), 220 CDI (163 CP si 380 Nm) si 250 BlueTEC (190 CP si 440 Nm), preturile incep de la 48.880 euro si ajung pana la 60.450 euro.
De fapt, o nimica toata!
tampit

Der neue Marco Polo, The new Marco Polo

Der neue Marco Polo, The new Marco Polo

Der neue Marco Polo, The new Marco Polo Foto

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.