Sari la conținut

Autostrazi Europa un articol despre care doream de ceva vreme sa scriu referitor la autostrazi, mai ales ca multe din ele le-am si parcurs de-a lungul anilor. Astfel, incerc sa supun atentia fiecaruia care a strabatut unele tari din batranul continent, printr-un vot simplu referitor la impresia lasata de calitatea asfaltului.

Nu vreau sa fac referire la numarul de kilometri al fiecarei tari, exista destule site-uri care fac asta, ci doar la cum a simtit fiecare trecerea dintr-o tara in alta in momentul cand s-a aflat la volanul masinii sale.

Nu doresc sa influentez pe nimeni, dar din varietatea autostrazi Europa strabatute personal, Olanda este si va ramane pe primul loc din punctul meu de vedere. Mereu cand intru pe teritoriul acestei tari, calitatea asfaltului existent isi pune amprenta chiar prin zgomotul de rulare la anvelope. Sper sa existe persoane care sa-mi infirme aceasta optiune prin votul lor, sau prin comentarii la acest articol.

Autostrazi Europa

Am trecut in sondaj doar tarile care le-am strabatut, fiindca mi se pare firesc sa nu scriu o parerea despre o alta tara prin care nu am circulat vreodata. Sunt constient de faptul ca tarisoara asta a noastra nu va figura in acest sondaj printre primele.
Oare de ce?!!

Astept votul tau cat se poate de sincer si pentru care iti multumesc!


Autostrazi Europa

Votarea nu mai este activa (pluginul din blog a esuat)!

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Autostrazi Europa”

  1. Salut!
    Am votat Olanda deoarece chiar merita sa fie votata…
    Intradevar, calitatea asfaltului este net superioara.
    Drumuri line tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact