Sari la conținut

Blog Rulote a implinit 4 ani, blogul despre rulote a ajuns la frumoasa varsta de 4 ani, cu peste 305 articole despre rulote si nu numai, dar si cu cateva relatari ale deplasarilor facute.

Sunt mandru ca este singurul blog din tara pe aceasta nisa de rulote la aceasta data  si totodata ma bucur de sfaturile date catre multi dintre cei care le-au cerut, sau le-au citit in blog, dar nu pot sa nu evidentiez faptul ca marea satisfactie este ca am reusit sa ajut direct sau indirect pe multi acuali/viitori posesori de rulota.

Trebuie sa scriu deasemenea ca alaturi de acest blog al meu, mai exista si comunitatea de rulotisti pe care am fondat-o, Forum Rulote si de care sunt extrem de multumit ca a reusit sa devina cea mai cunoscuta comunitate de rulotisti din Romania.
Subiectele si postarile dezbatute zilnic, pot confirma „spusele” mele.

Acum doi ani scriam in articolul aniversar mai multe caracterizari ale mele si trebuie sa reiau ca nu m-am schimbat si nu cred ca ma voi schimba vreodata, fiindca singurul meu scop este acela sa incerc sa ajut atat cat pot si mai ales sa indrum pe cei care imi cer sfatul.

Blog Rulote a implinit 4 ani

Si fiindca se aproprie sfarsitul de an, va urez sa uitati tot ce a fost rau, sa sperati mereu catre mai bine, iar dorintele sa vi se indeplineasca!
Blog Rulote a implinit 4 ani si va ureaza sa fiti sanatosi, sa aveti un an 2017 cat mai bun, sa fie norocos si fericirea mereu sa fie cu voi!!
La Multi Ani Blog Rulote,
La Multi Ani tuturor!!

Distribuie prietenilor

4 comentarii la „Blog Rulote a implinit 4 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact