Blog Rulote pe Youtube

Am creat un canal pentru Blog Rulote pe Youtube, pentru simplul motiv ca mereu vizitez parcuri si showroom-uri de rulote.
De ce sa nu profit de prezenta mea in acele locuri si sa realizez cateva filmari cu ce descopar in toate deplasarile mele?
Este un aspect de care nu am tinut cont pana acum si pentru care imi pare rau, deoarece am avut mereu ocazia sa filmez, nu doar sa fotografiez, sute de marci si modele de rulote.

Dar cum “niciodata nu este prea tarziu”, mi-am promis ca de acum incolo sa fac exact ce trebuia facut de la bun inceput.
Asa cum am mai scris in acest blog, imi doresc ca toate cele descoperite sa fie aflate si de alte persoane interesate, alaturi de postarile din blog, existand speranta ca toate filmarile postate in Youtube vor ramane permanent peste ani.

Am facut deja cateva filmari la ultima deplasare si le-am adaugat in canalul meu BlogRulote.
Nu pot scrie ca sunt videoclipuri extraordinare, dar pot mentiona ca sunt primele mele filmari pe aceasta tema.
Si cum “nimeni nu se naste invatat”, promit ca voi incerca sa fac de asa natura ca tot ce fimez sa fie de o calitate din ce in ce mai buna.

Timp de multi ani m-am adaptat cerintelor.
La inceput cu materialele video si imagini ale altora, astazi incercand in intregime cu materiale proprii, originale.
Au venit insa vremurile in care trebuie sa ma aliniez categoriei de audienta, cu un continut de calitate si  postat in mod constant pe nisa rulota.

In final, te invit sa te abonezi la canalul meu pe Youtube, fiindca doar asa vei primii notificari atunci cand vor apare noi videoclipuri.
Multumesc!
Blog Rulote pe Youtube

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.