Prima pagină » Categoria Despre Blog Rulote » BlogRulote a ajuns la varsta de 8 ani

BlogRulote a ajuns la varsta de 8 ani

Iata ca BlogRulote a ajuns la varsta de 8 ani, fiind proiectul pe care l-am inceput in primele zile ale aceastei luni decembrie si in care s-au adunat peste 300 de articole.
Este un prilej de a fi bucuros si nostalgic in acelasi timp, dar de care sunt si mandru.

Sunt mandru fiindca la un moment dat a fost singurul blog pe acesta nisa de rulote, iar sfaturile primite cu ajutorul postarilor catre cei interesati, au dus la o mai buna cunoastere.
In zilele actuale am observat ca s-au mai lansat cateva de astfel de proiecte pe nisa rulote, iar acest fapt nu face decat sa bucure pe cat mai multi.
Cei care ma cunosc cat de cat stiu ca nu sunt un tip invidios, mereu am incercat sa ajut cu ceea ce am acumulat in timp, iar pentru mine nu exista concurenta pe acest domeniu.
Mereu am mentionat ca este  loc pentru toata lumea in oricare activitate.

Singurul aspect de care nu pot fi atat de multumit, este acela de regret ca nu am avut intotdeauna la dispozitie timpul necesar sa scriu cat mai mult.
Dar mereu am incercat sa fiu cat mai transparent cu sfaturile oferite si promit in continuare ca tot ce am  aflat si acumulat va fi mereu descoperit.

Nu pot incheia acest articol fara a aduce multumiri celor care au dorit sa acceseze acest blog si sa doresc tuturor sa fie sanatosi, anul nou 2020 sa fie mai bun si plin de realizari.

La Multi Ani Blog Rulote!
La Multi Ani tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.