Sari la conținut

BlogRulote a implinit 5 ani in acest sfarsit de an, ani care se aduna de cand a fost lansat acest proiect dedicat nisei de rulote. Am inceput cu un nume de domeniu intitulat 60kel.com, urmand ca acum 3 ani sa cumpar acest domeniu blogrulote.ro si sa postez mai mereu atunci cand timpul a permis, ajungand in zilele de astazi la peste 352 de articole scrise si prezentate.

Scriam anul trecut in articolul dedicat celor 4 ani de existenta, ca sunt mandru de faptul ca este singurul blog din tara dedicat acestei nise, iar astazi pot scrie ca mai am o mare satisfactie datorata ajutorului oferit, direct sau indirect, catre fiecare care l-a cerut si a dorit sa-l primesca.

Am incercat sa scriu articole care sa duca catre o mai buna cunoastere a ceea ce insemna o rulota, cu postari si sfaturi despre lucruri pe care le-am trait pe parcursul deplasarilor facute, toate din dorinta de a deschide noi perspective celor care vor si intentioneaza sa afle cat mai multe.


Singurul regret este faptul ca nu am avut mereu timpul necesar sa scriu cat mai mult.
Am incercat sa fiu cat mai transparent in ajutorul oferit catre fiecare si pot promite ca toate cunostintele aflate si acumulate le voi face publice, pentru a fi cunoscute de cat mai multi.

BlogRulote a implinit 5 ani

Doresc sa multumesc sincer tuturor celor care au accesat acest blog, au reusit sa-si creeze o imagine si chiar sa traga unele concluzii si, fiindca se aproprie sfarsitul de an, va doresc sa uitati tot ce a fost rau si sa sperati mereu catre mai bine! Doresc fiecaruia in parte sa fie sanatos, sa aiba un an 2018 cat mai bun, sa fie cu mult noroc si fericirea sa fie mereu prezenta!!

La Multi Ani pe mai departe Blog Rulote!
La Multi Ani tuturor!
BlogRulote a implinit 5 ani

2018-blogrulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *