Sari la conținut

BlogRulote a implinit 6 ani in aceasta luna decembrie, blogul care a fost lansat ca si proiect dedicat nisei de rulote, cu postari si articole care sa reflecte acest hobby al meu.

Nu am motive sa regret ca am facut acest pas prin crearea acestui blog!
Deoarece am incercat, cred ca asa voi si continua, sa scriu articole care sa duca catre o mai buna cunoastere a tot ceea ce insemna o rulota, despre aspecte pe care le-am trait pe parcursul deplasarilor facute si din care fiecare sa poata trage o concluzie.
Mi-am propus, ca la oricare deplasare facuta in Olanda, sa descopar mereu marci si modele de rulote pe care sa le prezint tuturpr celor interesati

Am primit mereu telefoane, de-a lungul timpului, in care a fost mai mereu mentionat faptul ca unele articole din blog intradevar au ajutat. Nu cred ca exista o alta multumire in sinea mea, cand stiu ca nu am postat degeaba.
Transparenta postarilor, care se poate observa in articole, face de asa natura sa inteleaga fiecare ca este bine ca atunci cand descoperi ceva util si folositor sa nu ascunzi, ci din contra.

Inchei acest articol aniversar prin a aduce sincere multumiri celor care au dorit sa acceseze acest blog al meu si doresc fiecaruia in parte sa fie sanatos, sa aiba un an nou 2019 cat mai bun, plin de mult noroc si in care bucuriile sa fie la ele acasa!!

La Multi Ani pe mai departe Blog Rulote!
La Multi Ani tuturor!


rulote-blog

blog-despre-rulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *