Sari la conținut

Blogul meu a implinit doi ani in aceasta perioada a lui 2014 si deja are incluse 235 de subiecte postate, mai mult sau mai putin cuprinzatoare. Poate unora li se pare o varsta mica si o cifra nu prea mare de postari pe aceasta nisa de rulote (nu pot contrazice pe nimeni), dar realizarea cea mare este ca am cunoscut, direct si virtual, multe persoane, unii devenind chiar amici.

Cu totii stim ca sunt si din aceia carcotasi, dar la o postare aniversara cum este aceasta, personal, nu pun la suflet. Nu pot trece termenul prietenie, fiindca pentru mine, un prieten este exact ca si un frate.
Dar avand in vedere ca in majoritatea subiectelor fac referire mai mult despre rulote, eu zic ca este mai mult decat suficient la aceasta data.

Cand m-am apucat sa scriu pe blog, nefiind un mare scriitor (poate nici acum nu sunt), am stiut ca aceasta nisa despre rulote nu este atat de cunoscuta in Romania, iar de cand postez pe blog, vad lucrurile altfel, mai ales in deplasarile mele, mereu cautand sa descopar ceva nou, ceva care nu a mai fost postat.

Totodata am incercat si incerc mai mereu sa ajut orice persoana care imi cere un sfat referitor la rulote, deoarece blogul este mereu accesat de cei care doresc sa afle cat mai multe despre rulote si functionalitatea lor, iar telefonul meu le sta mai mereu la dispozitie.

Si bineinteles gratis, fiindca cunosc persoane care nu doresc sa „predea” din cunostintele lor mai nimic, pe motivul pe care eu il pot cataloga la indiferenta. Insa cand cineva le face o propunere materiala, sunt foarte deschisi si binevoitori.


Sa nu se creada ca eu sunt super cunoscator, ca nu ma intrece nimeni, ca le cunosc pe toate sau mai stiu eu ce.
Nici vorba! Motto-ul meu, postat si in semnatura comunitatii de rulotisti pe care o administrez si al carei fondator sunt, este „Nimeni nu se naste invatat!”. Iar aceea fraza destul de cunoscuta despre, „omul cat traieste invata”, este un mare adevar.

Blogul meu a implinit doi ani

Ca un final la aceasta postare pot scrie ca pentru mine, blogul este si va fi o experienta frumoasa, o forma de exprimare.
Sper sa pastrez ritmul postarilor, mai ales ca sezonul „deplasarilor”  si bineinteles  timpul, sunt cele care hotarasc mai mereu.

Pentru orice sugestii sau propuneri, indemnul meu este sa folositi cu incredere pagina de Contact sau comentariile din partea de jos a fiecarei postare.
Iar ca si incheiere, nu-mi doresc sa apara peste noapte un alt blog pe aceasta nisa de rulote si sa inceapa sa de-a copy/paste la postarile mele.
Va multumesc si va doresc toate cele bune!

Blogul meu a implinit doi ani

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *