Bucuresti-Salonul Auto Moto 2014

Salonul Auto Moto, desfasurat in Bucuresti, este un eveniment cu caracter specializat, care se adreseaza atat publicului larg, cat si profesionistilor din domeniul auto.

Astfel salonul reuneste in fiecare an producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, biciclete si accesorii, accesorii, tuning, echipamente service auto,
companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, reprezentanti mass-media, etc.
Intalnirea acestora, stabilirea de contacte si comunicarea directa, intr-un cadru special si prietenos, toate acesta fac din Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei un adevarat barometru al tendintelor din anul acesta.
Pe langa vehiculele expuse, toti cei prezenti la acest salon auto vor avea ocazia sa asiste la demonstratii spectaculoase de drift şi burnout. Acestea vor fi sustinute de piloti de renume, campioni de raliu şi asi ai volanului.

Titi Aur, de opt ori caştigator al Campionatului National de Raliuri, Vali Porcisteanu, campion national absolut de raliuri in 2011 şi cel mai bine clasat pilot roman în ultimii 5 ani şi Sorin Ene, pilot profesionist de drift, vicecampion national şi fondator al primei scoli de drift din Romania vor uimi asistenta cu talentul si indemanarea lor.
Pasionatii de tuning isi vor putea expune vedetele pe doua sau patru roti in care au investit timp, bani si suflet în spatiul exterior special amenajat pentru ei în fata Palatului Parlamentului, la doar cativa pasi de zona rezervata spectacolelor de drift şi burnout.
În weekendul 5-6 aprilie, odata cu achizitionarea unui bilet de intrare, fiecare vizitator va primi si trei taloane pe care va putea vota cea mai frumoasa masina, cea mai frumoasa motocicleta si, cum altfel, cea mai frumoasă hostess.
La finalul expozitiei auto, vor fi anuntati castigatorii carora li se vor înmana premii consistente.

Sursa: promotor.ro

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.