Sari la conținut

Bufalino-casuta mobila, un proiect al companiei Art Lebedev, care a venit cu un concept cat se poate de interesant si numit Bufalino-casuta mobila.
Este vorba despre un scuter modificat intr-un mic camper, si care a fost creat cu scopul sa satisfaca nevoile unei singure persoane si pe care incerc sa-l prezint in doua-trei randuri.

Denumit Bufalino, acest scuter pe trei roti modificat, creat de designerul german Cornelius Comanns, pastreaza multe din componentele unui scuter normal Piaggio, o marca destul de cunoscuta, la care s-a adaugat o platforma sub forma unei rulote de mici dimensiuni, asa cum se observa si in imaginile adaugate in articol.
In interior la Bufalino-casuta mobila, destul de mic ca si spatiu, daca poate crede careva, se descopera un pat, un aragaz, o chiuveta, frigider, chiar si bazin pentru apa si cateva spatii de depozitare.

Bufalino-casuta mobila

Asta in situatia ca esti „singur” pe lume si nu ai pe nimeni altcineva aproape.
Imaginatia bogata a celui care a creat un astfel de vehicul, se poate observa in imaginile postate, insa ca si parere personala, consider ca nu poate avea o atractie asa de mare cum s-ar dori si nu cred ca va avea un viitor asa de lung, cum probabil se are in vedere.
Sursa
Bufalino-casuta mobila
Bufalino-casuta mobila
Bufalino-casuta mobila
bufalino-somn
scuter-bufalino
bufalini_scuter
ghidon

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact