Sari la conținut

Burstner Premio 490 TL, model fabricat 2016 si descoperit alaturi de alte modele rulote second hand Germania din aceiasi generatie si de diferite marci. Si totusi, de ce am pozat si insistat sa aflu detalii despre acest model de rulota?!
Fiindca la o prima vizionare in interior, podeaua suprainaltata aflata in zona paturilor, a fost ceva ce nu am vazut inca la alte rulote. Cu alte cuvinte, exista un spatiu foarte mare de depozitare aflat sub podea.

La o caroserie avand o greutate proprie de 1120 kg si 1400 kg MMA, acest model rulota Burstner ofera doua spatii de dormit pentru patru persoane. Mobilierul existent in mai multe culori, parchetul si dotarile existente, creaza o atmosfera placuta si odihnitoare. Am realizat aceste stari pozitionandu-ma pe unul din paturi si cu privirea peste totul existent la interior.

Ce nu se observa in imagini este un boiler pe gaz si curent de 5 litri si interiorul frigiderului cu o capacitate de 104 litri si cu un congelator de 10,5 litri si bineinteles aprinderea electronica existenta la aragaz. Chiar daca face parte dintr-o clasa superioara, pretul afisat de 14800 euro pentru rulota Burstner Premio 490 TL, mi s-a parut cat de cat avantajos, avand in vedere anul de fabricatie.

Burstner Premio 490 TL

Asa cum reiese dintr-o imagine postata la sfarsitul acestui articol, imagine ce prezinta o varietate de modele rulote noi si campere ce asteptau sa fie vizitate. Am ales sa intru doar intr-una, fiindca timpul avut la dispozitie nu imi permitea sa vizionez un numar mai mare. Am gandit ca vreodata voi avea timpul necesar sa imi pot „clati” ochii cu interiorul a cat mai multe modele. Mereu exista acea parere de rau de moment care ma face sa imi reprosez ca inca timpul este cel care ma comanda!

Reprezentanta de rulote second hand care am vizitat-o, se ocupa cu vanzarea si inchirierea de rulote si campere si bineinteles cu oferirea de diferite produse dedicate acestor nise printr-un magazin de prezentare propriu. Am selectat cateva imagini realizate pe o vreme de adevarata toamna tarzie si unde nu am avut spatiul necesar pentru crearea pe exterior de imagini asa cum imi doream.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Burstner Premio 490 TL rulote second hand Burstner Premio 490 TL interior rulote second hand canapeleBurstner Premio 490 TL trapa model rulota burstner bucatariemodel rulota burstner toaletarulote second hand-pret model rulota burstnermodele-autorulote

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Burstner Premio 490 TL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *