Bürstner Premio 490 TL

Cateva randuri despre modelul de rulota Bürstner Premio 490 TL, fabricat 2016 si descoperit langa alte cateva modele de rulote din aceiasi generatie si de diferite marci.

Si totusi de ce am pozat si insistat sa aflu detalii despre acest model de rulota?
Fiindca la o prima vizionare in interior, podeaua suprainaltata aflata in zona paturilor, a fost ceva ce nu am vazut inca la alte rulote. Cu alte cuvinte, exista un spatiu foarte mare de depozitare aflat sub podea.
La o caroserie avand o greutate proprie de 1120 kg si 1400 kg MMA, acest model ofera doua spatii de dormit pentru patru persoane.
Mobilierul existent in mai multe culori, parchetul si dotarile existente, creaza o atmosfera placuta si odihnitoare. Am realizat aceste stari pozitionandu-ma pe unul din paturi si cu privirea peste totul existent la interior.
Ce nu se observa in imagini este un boiler pe gaz si curent de 5 litri si interiorul frigiderului cu o capacitate de 104 litri si cu un congelator de 10,5 litri si bineinteles aprinderea electronica existenta la aragaz.

Chiar daca face parte dintr-o clasa superioara, pretul afisat de 14800 euro mi s-a parut cat de cat avantajos, avand in vedere anul de fabricatie.

Asa cum reiese dintr-o imagine postata la sfarsitul acestui articol, imagine ce prezinta o varietate de modele noi de rulote si campere ce asteptau sa fie vizitate, am ales sa intru doar intr-una, fiindca timpul avut la dispozitie nu imi permitea sa vizionez un numar mai mare. Am gandit ca vreodata voi avea timpul necesar sa imi pot „clati” ochii cu interiorul a cat mai multe modele.
Mereu exista acea parere de rau de moment care ma face sa imi reprosez ca inca timpul este cel care ma comanda!

Reprezentanta care am vizitat-o se ocupa cu vanzarea si inchirierea de rulote si campere si bineinteles cu oferirea de diferite produse dedicate acestor nise printr-un magazin de prezentare propriu.
Am selectat cateva imagini realizate pe o vreme de adevarata toamna tarzie si unde nu am avut spatiul necesar pentru crearea pe exterior de imagini asa cum imi doream:

Bürstner-premio Bürstner-Premio-interior Bürstner-Premio-canapeleBürstner-Premio-trapa Bürstner-Premio-bucatarieBürstner-Premio-toaletaBürstner-Premio-pret modele-rulotemodele-autorulote

 

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.