Bürstner Ventana 460 TS

Cateva cuvinte despre modelul de rulota Bürstner Ventana 460 TS, pe care l-am  descoperit si pozat si de care am ramas extrem de impresionat.
Intotdeauna reusesc sa descopar cate un element care sa-mi atraga atentia, ori de cate ori intru intr-un parc de rulote, sau intr-o reprezentanta dedicata prezentarilor.

De aceasta data, ceea ce mi-a atras atentia la aceasta rulota a fost modelul usii de acces dintr-o bucata, cu geam inclus si designul exterior, mai ales ca agreez rulotele fara geam frontal.
Odata apropiat de caroserie, am inceput sa realizez cateva imagini, iar in momentul cand am cerut cheile la dealer si am pasit in interior, configuratia si lucratura care am descoperit-o mi-au dat satisfactie.
Culoarea mobilierului, tapiseria, patul model francez, nu au facut decat sa ma impresioneze placut si sa realizez ca acest model de rulota Bürstner merita macar vizionat, daca nu achizitionat 
Geamul existent pe usa care la acest model nu este din doua parti, consider ca da un aspect extrem de placut, mai ales ca este un model care se deschide si care detine rulou cu sita anti-insecte si un altul pentru jaluzea atermica.

Ca si date tehnice pot scrie:
An fabricatie 2004
MMA 1350 kg;
Greutate proprie 1054 kg;
Locuri de dormit 4;
Lungime 675 cm.
Lățime 230 cm.

Pretul la care se vindea aceasta rulota era de 8750 euro!
Nu am negociat, fiindca nu eram interesat, dar cu siguranta pretul ar fi fost altul.

Consider ca imaginile realizate afiseaza designul exterior si cat de confortabila poate sa fie.

burstner-rulotaburstner-ventanaburstner-lateral
geam-usageam-deschis
pat-frantuzesc
burstner-interiorcoltar-burstner

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.