Sari la conținut

Cateva randuri despre rulota Caravelair Antares Style 420, un model rulota 2019 si pe care l-am descoperit intr-o  reprezentanta Caravelair din Olanda. Imi primul rand trebuie sa scriu ca am realizat cateva imagini cu mai multe modele de rulote, dar acest model rulota am considerat ca este mai reprezentativ.

Motiv pentru care am intrebat cateva detalii, de la un reprezentant al firmei respective. Am stat de vorba despre aspecte pe care nu aveam de unde sa le stiu si pe care le-am primit printr-o discutie lejera. Nu a durat mult, fiindca cel cu care discutam a fost nevoit sa discute cu clientii care erau deja in incinta si doreau detalii despre o alta rulota.

Rulota Caravelair Antares Style 420

Din cele afisate pe un afis atasat pe rulota, am descoperit ca modelul de rulota Caravelair Antares Style 420 are o greutate proprie de 910 kg, MMA-ul fiinde de 1100 kg. Partea frontala am observat ca era din plastic, un minus, consider eu, insa spatele se prezenta cu o bara ce avea un design aparte. Nu am putut realiza imagini cu spatele rulotei, datorita aglomeratiei de rulote existente.

In momentul cand am pasit in interior, mirosul de nou, parchetul inchis la culoare si asemanator cu tapiteria ce avea portiuni de piele alcantara, m-au facut sa exclam un „wow”. Imaginile realizate, din care am selectat cateva pentru acest articol, cred ca vorbesc de la sine. Iar pretul acestui model de rulota este afisat in ultima imagine.

Nu sunt un fan al acestor modele frantuzesti de rulote, mereu am facut recomandari catre cele de fabricatie germana, insa orice lucru care este nou si are un design placut, merita cunoscut.


Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
caravelair
model rulota caravelair antaresmodel rulota interior model rulota caravelair interiorpat caravelair
rulota pret

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact