Care poate fi rulota ideala

Pentru a crea o statistica despre care poate fi rulota ideala si pentru a intelege si viitorii posesori de rulote aceste aspecte, am realizat acest sondaj, cu mai multe criterii de votare.
Doresc, cum de fapt consider ca sunt multi doritori, sa fie votate cerintele existente si necesare pe care sa le detina o rulota, in functie de configuratiile si necesitatile fiecaruia.

Sper ca intr-un final, toate aceste voturi sa aduca rezultatele pentru care sa se poata realiza o minima statistica si care sa nu faca altceva decat sa concluzioneze care este (sau poate fi) rulota ideala dorita.
Rezultatele optinute sper sa determine ca potentialii posesori sa faca o alegere cat mai buna si sa le fie cat mai simplu atunci cand sunt in cautarea achizitionarii unei rulote. Si de ce nu, care este rulota ideala in opinia celor care o si detin.

Rugamintea este sa se faca si un comentariu legat de optiunea de vot si care a fost motivul determinant pentru care s-au bifat casutele respective, pentru a intelege cati mai multi care au fost criteriile de votare.

Sunt constient de faptul ca se poate ca voturile sa fie date si de catre persoane care nu au nimic comun cu aceasta nisa de rulote, fiind un sondaj public, dar totodata gandesc ca mai exista si bun simt si ca se poate respecta ceva anume.
Multumesc!

Iata si sectiunile de votare si cu rezultatele care vor apare dupa ce se efectueaza votul, cu ajutorul optiunii „Vezi rezultate”:

Configurare spatii odihna

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Amplasare pat

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Amplasare bucatarie

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Cabina toaleta

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Detinere cort

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Adauga comentariul

Adresa de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.