Sari la conținut

Care poate fi rulota ideala, pentru a intelege si viitorii posesori de rulote aceste aspecte, prin realizarea unui sondaj, cu mai multe criterii de votare. Doresc, cum de fapt consider ca sunt multi doritori, sa fie votate cerintele existente si necesare pe care sa le detina o rulota, in functie de configuratiile si necesitatile fiecaruia.

Sper ca intr-un final, toate aceste voturi sa aduca rezultatele pentru care sa se poata realiza o minima statistica si care sa nu faca altceva decat sa concluzioneze care este (sau poate fi) rulota ideala dorita. Rezultatele optinute sper sa determine ca potentialii posesori sa faca o alegere cat mai buna si sa le fie cat mai simplu atunci cand sunt in cautarea achizitionarii unei rulote second hand. Si de ce nu, care este rulota ideala in opinia celor care o si detin.

Rugamintea este sa se faca si un comentariu legat de optiunea de vot si care a fost motivul determinant pentru care s-au bifat casutele respective, pentru a intelege cati mai multi care au fost criteriile de votare.

Care poate fi rulota ideala

Sunt constient de faptul ca este posibil ca voturile sa fie date si de catre persoane care nu au nimic comun cu aceasta nisa de rulote, fiind un sondaj public, dar totodata gandesc ca mai exista si bun simt si ca se poate respecta ceva care, pentru unele persoane, prezinta totusi un interes.

In final iti fac invitatia, dupa ce votezi, de a te abona la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand. Vei descoperii filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.


Iata si sectiunile de votare si cu rezultatele care vor apare dupa ce se efectueaza votul, cu ajutorul optiunii „Vezi rezultate”.
Cu parere de rau, dar pluginul cu care s-a votat nu mai este actual, iar voturile au disparut!
Care poate fi rulota ideala

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Care poate fi rulota ideala”

 1. Buna ziua !
  Avem cativa prieteni care au rulota si de cateva luni strangem banii ca sa ne cumparam si noi una.
  Chiar am fost anul trecut cu unii din ei in Grecia, dar noi mergem si pe munte asa ca o „tabara de baza” care in locul cortului sa aduca si ceva confort ar fi binevenita.
  Acum o saptamana ne-am decis sa incepem foarte serios cautarile uneia si dupa ce am vazut pe internet cateva sute de rulote, ne-am clarificat care sunt criteriile optime pentru noi, o rulota cu patru locuri, pentru sotie si cu mine si eventual inca doi oaspeti, copii sau prieteni, sau al doilea spatiu de dormit sa ramana loc pentru mancat si activitati interne. Rulota ideala pentru noi si criteriile de selectie pentru aceasta sunt:
  – doua spatii de dormit pentru cate doua persoane;
  – wc fix cu golire exterioara, chiuveta si cadita de dus;
  – bucataria cu aragaz si frigider;
  – incalzire;
  – cort inchis;
  – greutatea maxima admisa a acesteia sa nu depaseasca datele din talon ale masinii noastre si in general sa fie cat mai mica si mai usoara cu dotarile enumerate;
  – pretul, intrucat trebuie sa ne limitam in jurul sumei de 2.000 – 2.300 de euro.
  Am cautat trei zile pe internet si am facut un tabel cu caracteristicile fiecarei rulote care s-a apropiat de criteriile noastre si dupa ce impreuna ne-am uitat pe el au mai ramas patru in competitie, dupa aceea doua, dupa aceea una si firesc, aceea se vanduse cu 2-3 zile inainte de a suna eu.
  Cu siguranta ca va aparea si rulota noastra asa ca continuam cautarile, am vorbit cu dl. de la Targu Secuiesc care avusese rulota cea mai potrivita pentru noi si era iar in drum spre Olanda. I-am spus ce vreau si urmeaza sa-l contactez peste doua zile, iar intre timp sotia a descoperit blogul Dvs. care este o sursa importanta de informatii pentru noi.
  Acuma incep sa cochetez cu ideea de a merge in Olanda sa iau rulota si o masina, intrucat ficei noastre celei mici i-am promis o masina daca ea isi face credit pentru achizitionarea unui apartament iar acuma si noi trebuie sa ne respectam partea noastra de intelegere.
  Cu recunostinta pentru munca depusa la realizarea acestui blog, va multumim pentru informatiile pe care le-am gasit aici !

  Adina si Dan Hristescu

  1. Buna seara!
   In primul rand multumesc pentru aprecieri!
   Referitor la rulota dorita, trebuie cautat in permanenta, deoarece, din experienta scriu, sunt multi doritori in aceste vremuri.

   Daca sunt nelamuriri, sau se doresc alte informatii care nu sunt postate in acest blog, pot fi contactat oricand intre orele 09-22 la numarul de telefon existent in Pagina de Contact.
   Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact