Sari la conținut

Categorie noua blog rulote creata si in care doresc sa existe articole dedicate doar pentru postari personale. Acest articol este cel care prezinta aceasta noua categorie din blog rulote, categorie cu numele „Postari personale„, care va avea continut intr-un viitor cat mai apropiat si cu siguranta va contine articole cu interes personal dar si cu trimitere directa la rulote.

Incerc mai mereu sa postez, atat cat timpul si sanatatea imi permite, cu speranta ca putinul oferit de aceste articole ale mele postate, vor face mai usoara si mai inteleasa aceasta nisa de rulote, dar si cateva aspecte din viata. Totodata sunt mandru ca am realizat acest proiect, fiindca se pare ca este singurul blog din tara (la ora actuala), in care se ofera informatii si sfaturi gratuite tuturor celor care doresc sa le descopere si sa le afle.
Acestea sunt doar cateva cuvinte despre aceasta categorie, mai multe putand fiind descoperite in articolele postate.

Multumesc tuturor celor care accesati blogul si sa retineti ca tot ce scriu este numai pentru voi!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Categorie noua blog rulote


Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact