Sari la conținut

Cateva cuvinte pentru blog dedicat rulote


Cateva cuvinte pentru blog dedicat rulote, pe care doresc sa le afisez ca urmare a multor discutii avute cu diverse persoane interesate de acest subiect. Mereu am incercat sa postez asa cum m-a pricep (ca doar nu sunt scriitor!!), articole care sa faca de asa natura ca multi sa afle sfaturi, noutati si alte aspecte, care in final sa duca la o mai buna cunoastere a acestei nise. Am satisfactia personala ca am ajutat pe multi, iar aceasta nu poate sa denote decat mandrie sufleteasca, dovada stand comentariile existente in articole, discutiile telefonice si mesajele pe Whatsapp.

Tot ce exista postat in blog nu sunt informații nemaiuzite, ceva în exclusivitate, ci lucruri de bun simt, pe care le-am încercat si testat pe propria piele în mare parte. Toate acestea nu au facut decat sa ma determine sa postez in blog pentru a face sau nu si altii ca mine.
Daca vreunul are impresia ca multe din articole sunt deja arhicunoscute, am o noutate pentru el: intotdeauna exista persoane care sunt la inceput de drum in a cunoaste ce inseamna o rulota si tot ce este legat de ea.
Nimeni nu se naste învatat!

Cateva cuvinte pentru blog dedicat rulote

De-a lungul a celor 5 ani si jumatate, la aceasta data, de cand este activ blogul, am cunoscut, direct si  mult mai mult indirect, multe persoane. Ceea ce stiu este ca la majoritatea le-am raspuns intrebarilor si sfaturilor cerute, mai putin celor care nici macar nu pot scrie un simplu „salut” in comentariile articolelor.
Cum oare pot da un raspuns unei persoane care nu ma respecta?
Legat de acest aspect chiar am scris un articol. Consider ca nu incerc sa educ pe careva, dar totusi vor exista persoane care vor intelege ca nu au nimic de pierdut daca respecta pe cel cu care vor sa dialogheze, fie telefonic, fie scris.

Desigur, m-am gandit ca pentru a creste numarul de accesari ale articolelor, sa organizez si cateva concursuri pentru cei care le citesc. Mereu este nevoie de o strategie de promovare, deoarece toate acestea duc catre o descoperire a articolelor din blog si astfel multi vor putea descoperii si chiar vor citi. Distribuirea in Facebook a articolelor nu face altceva decat sa ajute pe multi, direct sau indirect.

Astfel, ca o mica concluzie finala, consider ca este normal sa scriu in blogul meu ceea ce gandesc si descopar in multele deplasari avute.
Succes tuturor!


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

P.S.toate acestea m-au determinat sa realizez imaginea de mai jos.

Promovare-blogrulote
Cateva cuvinte pentru Blog despre Rulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact