Sari la conținut

Cauti un centru daune auto in Bucuresti?


Cauti un centru daune auto in Bucuresti serios si de incredere si care sa iti ofere servicii complete pentru remedierea problemelor rezultate in urma unui accident auto? Ai nevoie de o constatare dauna RCA? Vrei sa te asiguri ca automobilul tau va beneficia de toata atentia cuvenita si reparatii calitative intr-un timp redus de solutionare?

Centru daune auto Bucuresti si service auto complet

Alege Dauneauto Bucuresti (dauneautobucuresti.ro) pentru constatari daune – constatare dauna Allianz, constatare dauna Generali, constatare dauna Groupama, constatare dauna Euroins, constatare dauna Asirom, constatare dauna Omniasig, constatare dauna Grawe, constatare dauna Uniqa – si reparatii, totul in aceeasi locatie.

Te intampina o echipa de specialisti in domeniul auto, constant instruiti din punct de vedere tehnologic si al relatiilor cu clientii, orientati catre satisfactia ta prin grija fata de masina si garantia unor servicii auto de calitate.


Cauti un centru daune auto in Bucuresti?

Dauneautobucuresti este un centru de constatari si reparatii daune auto pentru cei mai mari asiguratori, si totodata, un partener de incredere, pentru care calitatea si credibilitatea sunt valorile dupa care isi desfasoara intreaga activitate. Obiectivul sau este de a oferi tuturor clientilor experienta unei colaborari ireprosabile si un parteneriat pe termen lung.

In grija consilierilor service-ului si mecanicilor dedicati poti lasa orice actiune legata de servisare auto:

‒ deschidere comanda de reparatie a autoturismului;
‒ evaluare dauna sau reparatie masina;
‒ comunicare deviz estimativ al reparatiei catre asigurator/client (dupa caz);
‒ comunicare termen estimativ al reparatiei catre client;
‒ ofertare catre client a unei masini de schimb pe intreaga perioada a reparatiei;

‒ plasare comanda piese necesare reparatiei;
‒ demarare proces reparatie auto;
‒ urmarire etape reparatie masina (dezmembrare, inlocuire piese, vopsire, etc.);
‒ comunicare cu clientii in vederea predarii masinii in cele mai bune conditii si termene optime.

Indiferent ca este vorba de servicii de mecanica si electrica, service roti si anvelope sau tinichigerie si vopsitorie, automobilul tau va beneficia de toata atentia unei echipe calificate, care va oferi, de fiecare data, servicii premium de reparatii, solutii eficiente si costuri rezonabile intr-un timp redus de solutionare.

Misiunea unui centru daune auto Bucuresti care colaboreaza cu toate societatile de asigurare, precum Dauneautobucuresti, este de a oferi profesionalism si incredere prin serviciile calitative de servisare auto pentru o gama extinsa de autoturisme de pe piata auto din Bucuresti. Toti membrii echipei detin experienta profesionala relevanta care garanteaza ca masina ta nu va stationa in service, ci va beneficia de o diagnosticare imediata si, bineinteles, un timp de manopera redus.
Cauti un centru daune auto in Bucuresti?

Distribuie prietenilor