Cazare in Craiova

Situat in apropiere de centrul orasului Craiova, Hotelul Rexton ofera cazare in Craiova, cu camere si spatii luxoase si decorate in stil clasic, romantic, precum si cu dotari de ultima generatie ce respecta standardele unui hotel de 4 stele.

Oaspetii care vor avea sansa sa fie cazati la Hotel Rexton vor avea posibilitatea de a ajunge cu usurinta la adresa hotelului si vor fi satisfacuti de amplasament, atat catre partea centrala a Craiovei , cat si catre gara/aeroport, beneficiind in acelasi timp de liniste si confort deplin.
Hotelul Rexton, un hotel deluxe, ideal pentru a gazdui oameni de afaceri carora le ofera toate facilitatile solicitate, dar si turisti dornici sa descopere farmecul minunatului oras Craiova, capitala Olteniei.
Hotel Rexton ofera cazare intr-un numar de 32 spatii (camere) de cazare, printre acestea numarandu-se atat camere single, duble, cat si 4 apartamente.
Exista si un spatiu special amenajat Fitness and Spa, un loc de refacere si relaxare.
În plus, toate camerele de la Rexton au un minibar, seif şi TV cu ecran plat.
Baile private includ o cada sau un dus şi articole de toaletă gratuite.
Toate aceste spatii si servicii oferite, va vor impresiona prin amenajarile si decoratiunile lor, dar mai ales prin dotarile moderne si cu gust, pe care le ofera.
Hotel Rexton

Adauga comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.