Cea mai scumpa masina

Exista o sumedenie de modele de vehicule, care mai de care, dar si cate una considerata cea mai scumpa masina.

Iata insa ca reprezentantii firmei Lamborghini, au proiectat un prototip ce se doreste sa devina cea mai scumpa masina din lume, fabricata din fibra de carbon, impreuna cu aur, platina si o varietate de diamante sau pietre pretioase, modelul fiind numit Aventador Gold.
Cantitatea de aur folosita la fabricarea acestui model, este de 500 kg de aur masiv, iar pretul de pornire pentru o eventuala licitatie este stabilit la 7,5 milioane dolari.
Din finisajele finale nu lipsesc platina si pietrele pretioase de pe tapiteria scaunelor,iar jantele sunt turnate din aur masiv.
Modelul Aventador Gold se poate lauda cu un motor V12 care produce 700 CP si atinge viteza de 100 km / h în doar 2.9 secunde.
Ma gandesc ca astfel de modele vor fi intalnite mai ales in statele arabe, unde se stie ca  sunt multe personaje acolo care se joaca cu banii si cu chiar cu soarta acestei lumi.
Pe cand si o rulota construita din asemenea materiale, ca doar rulotele sunt principalul meu subiect de discutie in acest blog ?!
Urmareste videoclipul cu prezentarea acestui model in Dubai. Se putea prezenta in alta locatie ?!!?

Lamborghini Aventador gold

lamborghini

Lamborghini_Aventador

Lamborghini-AventadorSursa Foto

Daca consideri interesant, distribuie....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.