Sari la conținut

O companie franceza, a realizat un concept rulota Beauer, ce a dus la realizarea unei rulote cu o tinuta normala la drum, atunci cand este tractata, dar care se extinde in momentul stationarii. Acest concept rulota, se bazeaza pe un principiu telescopic, ce permite implementarea transversala a trei module intr-unul singur, aceasta operatie fiind facuta cu un minim efort, de catre o singura persoana (vezi videoclipul).

Astfel, in circa 20 de secunde, acest model de rulota, se extinde pentru confortul si gazduirea a patru persoane, ajungand de la o suprafata interioara de la 4 mp, la una cu 12 mp. Interesant, nu! Dintre dotarile interioare,  se pot descoperii un dormitorul care are un pat dublu, o baie compacta chiar langa dormitor si care are si un dush, chiuveta si toaleta cu golire in exterior.

Zona de living, detine o masa o canapea care se converteste de asemenea in-un pat dublu. Bucataria este dotată cu un aragaz cu două ochiuri, frigider de 130 litri, o chiuveta si o multime de dulapuri si spatii de depozitare. Nu pot scrie ca este un model realizat recent, deoarece a fost prezentat la salonul de rulote, ce are loc anual la Dusseldorf, inca din 2011, dar am gandit ca este bine sa prezint acest concept, care este oricum nou, pentru multi dintre noi.

Concept rulota Beauer

Bineinteles ca varietatea de modele difera pentru acest proiect de rulota, de aceea am ales sa postez cateva imagini cu modelul care mi s-a parul cel mai atractiv, din punct de vedere al designului si al pretului, cat de cat accesibil, doar 19.000 euro tamp
Pentru mai multe informații despre acest proiect si alte detalii: www.Beauer.fr

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
concept rulota Beauer Concept rulota Beauer rulota-beauer rulote-beauer beauer-int
beauer-interior
beauer-intern
beauer-toaleta


Urmareste si videoclipul

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact