Sari la conținut

Concurs Canal Youtube BlogRulote constand in castigarea unui premiu dedicat posesorilor de rulote si anume un set oglinzi suplimentare rulota. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente în Romania.

Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care îndeplineste regulile impuse de acest concurs. Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
BlogRulote va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anuntarii si identificării câstigatorului.

Concurs Canal Youtube BlogRulote

Premiul oferit este un set Oglinzi suplimentare pentru rulota, model oglinzi Carbest, care se atasează cu usurinta la oglinda retrovizoare a oricarui autoturism.

Concurentii se pot înscrie în concurs in perioada 6 august 2020 – 15 septembrie 2020.
Participarea este simpla, ca mai toate concursurile din acest blog!
Trebuie doar urmati pasii:
1. Abonare pe YouTube la canal BlogRulote incepand cu data de 06.08.2020
2. Participantul la concurs trebuie sa lase un comentariu la Videoclip Concurs, in care sa existe termenul cu hashtag #blogrulote.
3. Fiind participant la concurs YouTube, în momentul extragerii trebuie sa pot descoperii la fiecare pe profil ca este abonat la canalul meu.
Recomandarea este sa se seteze canalul pe Public.

Câstigatorul va fi desemnaț printr-un mecanism de selectie pe site-ul random.org si se va aduce la cunostinta rezultatul concursului în momentul extragerii, la data de 16.09.2020.
Va fi mentionat printr-un comentariu in videoclip  si astfel va fi notificat pe YouTube.


Acesta este obligat sa verifice in 48 de ore primirea mesajului si sa raspunda cu datele personale si cele de livrare, pe adresa de email viorel@blogrulote.ro.
Premiul va fi trimis prin firma de curierat, numai la adresa de pe teritoriul României, taxele fiind suportate de catre BlogRulote.
Premiu Concurs Canal Youtube BlogRuloteOglinzi suplimentare pentru rulota

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact