Sari la conținut

Concurs cu premii pe blogrulote, adresat celor care acceseaza acest blog in care se regasesc si concursuri si doresc sa fie abonati la canal Youtube BlogRulote. Daca te fascineaza termenul rulota si doresti sa descoperi si sa afli cat mai multe, te invit sa participi si totodata sa urmaresti videoclipuri cu si despre rulote.

Concursul initiat astazi, 07.01.2021, are ca si premii, castigarea a 3 sepci noi si inscriptionate, 5 stickere pe oval si alte 3 pentru lipire pe suportul numarului de inmatriculare.
Toate sunt in imaginea de prezentare din articol. Perioada de desfasurare concurs este valabila incepand cu data de este 08.01.2021 si pana la data de 08.02.2021.

Concurs cu premii pe blogrulote

Este o modalitate extrem de simpla si care consta in:
~ Abonare printr-un click pe Youtube la canal BlogRulote incepand cu data afisata mai sus;
~ Un comentariu care sa includa termenul blogrulote la acest Videoclip;


Validarea castigatorului
– castigatorul va fi desemnat printr-un mecanism de selectie pe site-ul random.org si se va aduce la cunostinta rezultatul concursului printr-un comentariu la acest articol si un comentariu la videoclip;
– acesta este obligat sa verifice in 72 de ore primirea mesajului si sa raspunda cu datele personale si cele de livrare, pe adresa de email viorel@blogrulote.ro;
– premiile vor fi trimise prin curierat de catre administrator BlogRulote, in termen de 30 de zile lucratoare de la anuntarea castigatorului;

Aboneaza-te si castiga!
Acest Concurs cu premii pe blogrulote este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, cu o adresa in Romania.
Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste regulile impuse de acest concurs.
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
BlogRulote va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificării castigatorului.

BlogRulote isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta cititorii blogului in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
Concursul se va desfășura conform celor scrise si ale caror prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.

Multumesc tuturor participantilor si bineinteles cititorilor blogului dedicat rulote si totodata mult succes!

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *