Sari la conținut

Am decis sa organizez un concurs cu premii dedicate acestui blog intitulat BlogRulote, prin oferirea mai multor stickere, modele care pot fi lipite oriunde pe rulota si a altor modele pentru aderare pe suportul numarului de inmatriculare.

Este un concurs care se adreseaza celor care acceseaza acest blog, dar mai ales detinatorilor de rulote sau campere, care doresc sa-l promoveze si sa-l faca cunoscut pentru cati mai multi dintre cei care indragesc acest hobby.
Am gandit ca aceasta este o varianta simpla de promovare, care sta la indemana oricui sa o faca, chiar si pentru cei cu mai putin cunostinte in domeniul internetului, dar care detin un cont Facebook.

Perioada de desfasurare a concursului este valabila incepand cu data de 20 iulie, pana la data de 20 septembrie 2019.
In ce consta acest concurs si care sunt premiile oferite?
Este extrem de simplu:
– like si distribuire a paginii blogului pe Facebook si premiul va fi de trei stickere cu blogul si alte trei modele de stickere pentru lipire pe suportii numerelor de inmatriculare (rulota si vehicul);
– like si distribuirea acestui articol, existent atat in pagina Facebook Blog despre Rulote cat si in pagina personala Facebook  si se vor castiga doua stickere cu blogul si un altul pentru lipire pe suportul numarului de inmatriculare.

Concurs cu premii pe Blogrulote

Indiferent de modalitate de like si distribuire a celor afisate mai sus, voi onora premiile.
Cu alte cuvinte, daca se acceseaza ambele optiuni din concurs de catre aceeasi persoana (utilizator Facebook), premiul cumulat va fi trimis.

Nu am de gand sa neglizez pe nimeni dintre cei care participa, notificarile mele in Facebook fiind active, dar daca omit pe careva, astept sa fiu contactat pentru a rezolva oricare problema ivita, numai ca, pentru evitarea de astfel de neplaceri, postarea unui comentariu cu numele cu care s-a dat like si s-a distribuit in Facebook, este binevenit  in cadrul acestui articol.


Pentru a intra in posesia stickerelor, participantul la concurs este rugat sa trimita datele de trimitere a plicului cu premiu, pe adresa de email viorel@blogrulote.ro
Trimiterea plicurilor se va face cu Posta Romana, fara nicio obligatie de plata din partea destinatarului, adica de mine!
Mult succes tuturor!

Editare: am redeschis concursul pentru acest an 2019!

Iata imaginile cu modelele de stickerele oferite ca si premii:

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact