Sari la conținut

Concurs dedicat sticker BlogRulote, un articol ca urmare la trimiterea de stickere catre multi posesori de rulote din intreaga tara. Am gandit sa scriu aceasta postare din dorinta de a descoperii cati dintre cei carora le-am trimis sticker  BlogRulote, au binevoit sa-l lipeasca pe rulota sau autorulota.

De-a lungul timpului, am trimis, ocazional sau dedicat, astfel de stickere, nu cred ca pot retine numarul, iar acest subiect este si motivul pentru care am dorit sa creez acest mic concurs. Nu este un concurs in care sa nu existe un premiu bineinteles, asa ca voi alege un castigator  printr-un mecanism de selectie pe site-ul random.org

Astfel, concursul initiat astazi, 01.05.2021, are ca premiul oferit un bidon cu solutie curatare si intretinere toaleta, Cassette Tank Cleaner. Este un lichid cu efecte puternice de curatare si intretinere periodica pentru toaleta dintr-o rulota si/sau autorulota si este achizitionat din Olanda.

Concurs dedicat sticker BlogRulote

Participare concurs
Participarea este o modalitate extrem de simpla si consta in atasarea unei imagini care sa afiseze sticker cu BlogRulote in sectiunea de comentarii la acest articol. Destul de simplu, nu!

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea in vigoare referitoare la protectia si prelucrare de date cu caracter personal. Perioada de desfasurare concurs este valabila incepand cu data de astazi si pana la data de 01.08.2021. Am selectat aceasta perioada de 3 luni pentru simplul motiv ca acest articol sa aiba timpul necesar de a fi accesat de cat mai multi participanti.


BlogRulote îsi rezerva dreptul de a prelungi durata concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu înainte de a anunta acest fapt în mod public, pe blog (prin comentariu).

Câstigatorului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului în momentul extragerii si va fi mentionat printr-un comentariu, sau prin primirea unui mesaj prin email.
Acesta este obligat sa verifice in 48 de ore primirea mesajului si sa raspunda cu datele personale si cele de livrare, pe adresa de email viorel@blogrulote.ro

Premiul va fi trimis prin curierat de catre administrator BlogRulote, in termen de 30 de zile lucratoare de la anuntarea castigatorului.
Costurile transportului sunt suportate de catre BlogRulote.

Multumesc tuturor participantilor si cititorilor acestui blog dedicat rulote si totodata mult succes!Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact