Creste impozitul la masini

Creste impozitul la masini, iata o stire care „bucura” si care vine din partea Guvernului, un Guvern care vrea sa mareasca impozitele pe case si masini.

Cateva modificari ale noului Cod Fiscal, ne aduc la cunostinta faptul ca se modifica impozitul pe teren, cladiri si masini.
Ce ma intereseaza personal este acest impozit pe masini, care dupa mine nu are logica.
Iata care vor fi tarilele, conform Mediafax:
„Pentru proprietarii de masini, impozitul va creste de la 8 lei la 20 lei pentru fiecare 200 centimetri cubi în cazul autoturismelor cu motoare de pană la 1.600 cmc inclusiv si de la 18 lei la 30 lei/200 cmc pentru masinile cu o capacitate cilindrica cuprinsa între 1.601 cmc si 2.000 cmc inclusiv.
Pentru masinile cu o capacitate cilindrica între 2.001 cmc si 2.600 cmc inclusiv, impozitul va scadea însa, de la 72 lei la 60 lei/200 cmc, scaderea continuand si pentru masini cu motoare mai mari.
Majorari de impozit vor fi efectuate si pentru masinile de marfa, motociclete, barci cu motor, scutere de apa”.
Drept urmare, vor plati taxe mai mari „plebea”, cei care au incercat sa achizitioneze o masina de capacitate mica sau medie, pe cand la cei cu bani si cu masini puternice, taxele vor scadea.
Se pare ca ne meritam soarta, cu referire la tot felul de mariri si adaugiri de noi taxe, mai ales ca iata, de ceva timp s-a scumpit si combustibilul, iar noi ne vedem in continuare de viata noastra linistita, pana cand vom avea si o taxa pe faptul ca te nasti in Romania.

impozit-auto

Daca consideri interesant, distribuie....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.