Cum ai descoperit acest BlogRulote

Despre cum ai descoperit acest blog dedicat rulotelor si nu numai, este articolul in care incerc sa aflu care a fost modalitatea de a se ajunge la postarile existente.

Exista o varietate de posibilitati de a se descoperii articole postate, dar pentru o mai buna cunoastere personala, am creat acest sondaj existent in articol, iar daca exista persoane care doresc sa adauge si un comentariu, cu atat mai bine si pot chiar sa le multumesc.

Nu este un articol de o maxima importanta, mai ales ca nu exista un alt asemenea blog cu prezentari si articole dedicate rulotelor, dar intotdeauna curiozitatea si modalitatea de a fi mereu in top, este motivul pentru care incerc sa aflu si de ce nu, sa descopar cum pot promova mai bine acest blog, pentru a putea fi accesat de cati mai multi dintre cei carora le place acest hobby intitulat „rulota”.

Multumesc tuturor celor care acceseaza postarile, ma bucur ca pot venii cu un minim de ajutor catre toti cei aflati in faza de achizitionare a unei rulote si nu in ultimul rand, multumesc pentru mesajele de apreciere pe care le primesc mai mereu in convorbirile telefonice pe diferite teme legate de aceasta nisa!
Toate bune!

Cum ai descoperit blogul?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Cum ai descoperit acest BlogRulote 1

tricou-blogrulote

 

 

 

68 / 100 SEO Score

3 raspunsuri la “Cum ai descoperit acest BlogRulote

  1. Buna ziua!
    Eu unul am votat optiunea „mi-a fost recomandat”, deoarece asa s-a si intamplat.
    Multumesc pentru toate articolele existente si va urez sa o tineti tot asa cu postarile.
    Mult respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.