Sari la conținut

Despre cum ai descoperit acest blogrulote si nu numai, este articolul in care incerc sa aflu care a fost modalitatea de a se ajunge la postarile existente. Exista o varietate de posibilitati de a se descoperii articole postate, dar pentru o mai buna cunoastere personala, am creat acest sondaj existent in articol, iar daca exista persoane care doresc sa adauge si un comentariu, cu atat mai bine si pot chiar sa le multumesc.

Nu este un articol de o maxima importanta, mai ales ca nu exista, in acest moment, un alt asemenea blog cu prezentari si articole dedicate rulotelor, dar intotdeauna curiozitatea si modalitatea de a fi mereu in top, este motivul pentru care incerc sa aflu si de ce nu, sa descopar cum pot promova mai bine acest blog, pentru a putea fi accesat de cati mai multi dintre cei carora le place acest hobby intitulat „rulota”.

Cum ai descoperit acest BlogRulote

Multumesc tuturor celor care acceseaza postarile, ma bucur ca pot venii cu un minim de ajutor catre toti cei aflati in faza de achizitionare a unei rulote si nu in ultimul rand, multumesc pentru mesajele de apreciere pe care le primesc mai mereu in convorbirile telefonice pe diferite teme legate de aceasta nisa!
Toate bune!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.


despre mine

Distribuie prietenilor

3 comentarii la „Cum ai descoperit acest BlogRulote”

  1. Buna ziua!
    Eu unul am votat optiunea „mi-a fost recomandat”, deoarece asa s-a si intamplat.
    Multumesc pentru toate articolele existente si va urez sa o tineti tot asa cu postarile.
    Mult respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *